2010-08-18, 18:26
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 91 cz. XII :*
Cytat:
Napisane przez melodyP
eee nie w poniedziałek to nie dałam rady, bo robiłam sobie rajd po mieście w poszukiwaniu mebli  normalnie aż zakwasów dostałam  ale kiedyś wpadnę obiecuję
nie, nie, ja mieszkam trochę w drugą stronę od miasteczka, na czechowie, a wy z tego co znam Lublin (a mało go znam, więc mogę się mylić  ) to LSM i chyba to jest to osiedle Mickiewicza gdzie wszystkie ulice dookoła są tytułami książek 
a do mieszkania w bloku się przyzwyczaisz, ja wyznaję zasadę, ze na domówki się chodzi, a nie urządza u siebie wiec takich problemów nie mam
poza tym przybędzie dużo nowych znajomych z roku, spora część mieszka w akademikach, a tam już rządzą inne reguły 
|
no to trzymam za slowo i zapraszam. tylko dopiero pod koniec wrzesnia bo na razie sie tam nie wybieram
a z tymi domowkami u kogos to byloby juz nie to samo, bo nie w tym samym gronie. swoich kochanych znajomych mam pod jednym dachem, tylko jeden kolega dochodzi do nas i jest impreza. on nas do siebie raczej nie zaprosi bo u niego w domu ciagle ktos jest i nie bedzie mial jak
ale ustalilismy ze imprezy bedziemy robic od godziny 17 do 21 wtedy to juz raczej nikt sie nie przyczepi. z reszta watpie zeby ktos nazwal nasza impreze imprezą, muzyka leci tylko w tle, alkohol to butelka wina a najglosniejsze to jestesmy my, ale my tak mamy zawsze 
co do lokalizacji to masz racje, sa to lsm'y, os. mickiewicza, ulice m in. balladyny, switezianki, pana tadeusza, konrada wallenroda...
a w ogole to ja mam slaby dostep do kompa a tak sie sklada ze udzielam sie wiecej od niektorych! dziewczyny pisac cos! 
pozdrowionka
i kurczę się, w sobie zamykam..." Happysad
|
|
|