Dieta MAMY KRAMIĄCEJ
Jak wasza dieta? stosujecie sie? co jecie? troche mnie juz irytuja te zakazy..
najgorzej jest ze mam chec na cole albo oranzade, albo chociaz wode gazowana! ale ny dy rydy, i malego moze bolec brzuch i ja tez sie boje wzdec po cc bo sa bardzo bolesne
Seksik
Tak jak myslalam, ostatnie tygodnie przed porodem maz niby niechcial bo upaly bo zmeczony.. a przyszlam po porodzie bez dzidzi w brzuchu do domu i maz sie dostawia! heh czulam w kosciach ze chodzi o brzuch, ale przyznac sie nie przynal. Za to teraz mnie nęka.. I musza byc reczne robotki czy lodziki w zamian, ale i tak ciagle marudzi, ze taka ma ochote, a ja mowie ciagle NIE, ze trzeba poczekac po cc do wizyty u gina po 6 tyg.. a ze mam na koniec miesiaca wiec niedlugo..
wogole przeczytalam w necie ze nie wolno sie seksic gdy macica jeszcze nie skurczyla sie, a ja mialam wysoko jeszcze (na wizycie poloznej), nie wiem jak teraz.
No i wogole chce tabletki anty.. boje sie.. A i wogole hormony poporodowe i te przy karmieniu chyba dzialaja bo nie mam checi na seks.. wogole nie wiem czy przez ta rozląke ale jak maz mnie caluje czy dotyka to czuje skrepowana i wogole jakos dziwnie. Nie czuje podniecenia itp. Moze to dlatego ze wiekszosc czasu przytulam dzieci, caluje, mala mnie caluje i moze czulosci zaczely mi sie kojarzyc tylko z takimi ktore wymieniamy z dziecmi miedzy soba.. a tu maz mnie caluje i takie dziwne
A jak u was z seksem? Pewnie pelna parą i ochota jak nie wiem co?!