2010-08-18, 20:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Napisane przez mirkaaa
ja powiem wam ze u mnie jest to samo, domownicy twierdza ze duzo jem, ja uwazam ze jem wrecz za malo 
slysze tez ostatnio opinnie ze ta dieta nie jest zdrowa, ze stanowczo za duzo jajek, czasami az mi brakuje argumentow i naprawde mnie to wkurza cholera zamiast mobilizowac dopingowac to caly czas zbedny komentarz 
|
Ooooj, ja też się z tym spotykam - najchętniej poważne zagrożenia ze strony diety wskazują mi opasłe koleżanki z pracy na przykład. Jednocześnie przepytują mnie co jem, ile, jak i dlaczego...
W zasadzie każda dieta powodująca duży spadek może mieć nienajlepszy wpływ na organiza związany z tymże spadkiem właśnie, prawda? Ale człowiek otyły narażony jest na o wiele więcej chorób i niebezpieczeństw niż ewentualne spowodowane naszą dietą. Takak jest moja opinia... Staram się filtrować jak najwięcej, zadbać o nerki i organizm w ogóle. Mam nadzieję, że żadnych komplikacji zdrowotnych nie będzie. Jeśli - nie daj Boże się pojawią to się z nimi rozprawimy szybciutko... 
Od III fazy wracają pozostałe składniki żywienia, więc chyba tragedii nie bęzie jednak...
|
|
|