2010-08-18, 23:23
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tabletki YAZ - zbiorczy, cz.2
Cytat:
Napisane przez anulcia_88
Oj nie schizuj proszę! Też raz nie dostałam krwawienia z odstawienia na Yazie...test wyszedł negatywnie (zrób go sobie - to naewno Cię uspokoi)- czasem może się tak zdarzyć...
Jedyne co mnie niepokoi to to, że miałaś plamienia... (po okresie "adaptacji") ja też na początku miałam wszystko ok, ale później zaczęło się chrzanić gdzieś przy 5-6opak. miałam plamienia/krwwienia, które pojawiały się w połowie cylku i trwały do nowego opakowania...aż raz miałam krwawenie trwające miesiąc - to spowodowało, że zmieniłam i ginekologa (który pomimo moich niepokojących objawów nadal zachwalał "cudo" i przepisywał kolejne recepty) i tabsy - terz na szczęście mogę tylko wrócić do wspomnień z moich "Yazowych męczarni".
Po 1 i NAJWAŻNIEJSZE - przy braniu tabletek NIE MA SIĘ OKRESU! Jest tylko krwawienie z odstawienia!
Co do trwania krwawienia - jest to sprawa bardzo indywidualna - każda z nas ma inaczej.
A co przed ostatniego pytania - czytałaś chociaż RAZ ulotkę??!
|
o ile mnie uczyli w szkole ortografii to ciebie chyba uczyli innej bo mi mowili ze "przed ostatniego" - pisze sie razem ale ok...
Nie prosilam o poprawianie moich bledow merytorycznych.
Watpie ze potrafisz czytac ze zrozumieniem skoro mojego posta ze zrozumieniem nie umialas i nadal nie umiesz przeczytac skoro twierdzisz ze moje "naucz sie czytac ze zrozumieniem" tyczylo sie jakiejs ulotki
no widocznie mam inna ulotke - bez komentarza
przez 5 lat brania anty nie mialam zadnych plamien itp itd wiec sory nie musze byc alfa i omega w tym temacie... poza tym ja napisalam ze mialam pierwsze plamienie 5,6,7 dc jak zaczelam brac tabletki (a nie zaczelam ich brac od 1 dc tylko 5 a to tez roznica i nigdy nie mialam takiej sytuacji) i ze teraz mam znowu plamienie i pytalam laskawie czy to normalne ale na tym forum juz o nic nie mozna normalnie zapytac bo i tak sie nie uzyska odpowiedzi tylko jakies bzdetne waty pretensje i bog wie co jeszcze!! bo ze plamienia moga wystapic to wyobrazcie sobie ze wiem! ale ze zdarzaja sie na poczatku brania tabletek pozniej znowu w tym samym cyklu - sory ale tego nie traktuje normalnie
bez komentarza w ogole cale to forum...
|
|
|