2010-08-18, 23:51
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
Napisane przez Axaxax
No to super. Znaczy, że ładnie Ci się goi. Na wątku dziewczyny doszły do wniosku, że mój tatuaż jest fatalny, ja mam problemy z zaakceptowaniem odrębnego zdania od swojego i zapewne muszę mieć jakieś kompleksy 
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21468193]Taaa, a ja przeczytałam, że przekonuję siebie, że mój jest ok, a nie je. Odsubskrybowałam [/QUOTE]
Dzisiaj też tam zajrzałam Najazd jak zawsze w proporcji 100 na 1 Nie cierpię tego społeczniarskiego lizania Ech... Dajcie sobie na luz dziewczyny, bo nie warto tam pisać i już na pewno brać tego do siebie 
Cytat:
Napisane przez Kmee
może i mają.. ale dla mnie murzyn to jednak kategoria nie mieszcząca się w moich zainteresowaniach... 
|
Mnie w ogóle nie pociągają, nawet w 1% 
Cytat:
Napisane przez tusamolot
ciekawe co ja bym pomyślała  trzeba cie zfejsbukować 
|

Fejsbuk (jak my to czasem mówimy: książka do ryja ) to ciekawa sprawa, bardziej mi się podoba niż nk
A z tą książką do ryja, to sam tekst do ryja powstał na majówce. Ktoś tam chlapnął (chyba mój BS) kutasa do ryja i będzie okej z akcentem na bęęędzie i od tamtej pory często to powtarzamy całą ekipą i robimy różne przekształcenia np książka do ryja i bęęęędzie okej 
Cóż za idiotyzm
|
|
|