2010-08-19, 06:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
Cytat:
Napisane przez ssnowdrop
|
to trzymam dalej kciuki aby się do końca udało
Cytat:
Napisane przez lili1987
mój Tż ma teraz urlop i chodzi codziennie po świeże bułki i zaczął wyrzucać śmieci. Jak ja gotuję, a on jest w domu to zajmuje się małą 
Jeśli chodzi o gotowanie to Tż ma dwie lewe ręce  .
|
Teraz to musicie jakoś ładnie podzielić obowiązki, co by nie było, że Ty wszystko robisz
Cytat:
Napisane przez cynamonowe
Jasne, mój chłop na szczęście nie ma dwóch lewych rączek do pomocy w domu  .
Gotuje całkiem nieźle, pomaga mi w sprzątaniu (ale to jak poproszę i dokładnie mu powiem, co jest do zrobienia), prasuje, robi zakupy... nie narzekam  .
|
Prasuje? 
U nas jak ja nie wyprasuję to Tż chodzi w koszulkach pogniecionych, a mnie to tak denerwuje, bo nie raz jak się ładnie ubiorę, a on wskoczy w taką koszulkę to mi się odechciewa. I wtedy zaczynam marudzenie, a on mówi że mu to nie przeszkadza ehhh
Cytat:
Napisane przez ssnowdrop
|
W końcu kiedyś trzeba zaczac
cześć SPD
u mnie wczoraj popołudnie szybko mineło
zupę kalafiorową Tz pochwalił także znów pękam z dumy 
byliśmy też u babci, świeże warzywka mam, tylko jak wracaliśmy to udało nam się zmoknąć, ale co najlepsze u babci (7km od nas) nie padało,a tylko wjechalismy do naszego miasteczka deszcz, ulewa na 102
dziś czekam mnie wizyta w bibliotece i przy okazji u teściów (znów z tego powodu była wczoraj między nami wymiana zdań, Tż chce żebym z nim jeździła, a ja nie chcę, bo potem on jak jedzie sam to słucha komentarzy na mój temat )
|