Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 08:36   #2525
lazurrowaa
Zakorzenienie

Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D

[QUOTE=sinless69;21468950]
Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
dziewczyny, troche źle się czuję bo was zaniedbuję troszke, ale w moim życiu okropnie dużo się dzieje, w ciągu dnia nie mam czasu wejść na komputer, a jak wchodze żadnej nie ma, nie ma z kim popisać, jutro postaram się wczesniej wejść ide ogarnąć w klubie, i opisze co sie dzieje
okejj, zaglądam do klubu (przyjaciół myszki miki )

Cytat:
Napisane przez fragile 9000 Pokaż wiadomość
Ananasek jestem już i raczej będę , bo jestem bezrobotna
Za***iście no Bo ja jestem przez agencje zatrudniona i dzwonili do mnie z niej jak już byłam w pracy że nie przedłużają mi umowy... Potem pracuję pół dnia i podchodzi pani Dorota i mówi chodź na chwile ,to ide. I ona dzwonili do ciebie z agencji? A ja że tak , a ona że ona nic nie wie żeby zakład coś mówił o mnie , żę tylko o Ani im mówili ( ją też zwolnili z tych nowych i kilka osób które dłużej pracują) . No to ja do niej że ja tym bardziej nie wiem o co chodzi. A potem do mnie podchodzi i mówi że o studia chodziło . Bo kiedyś się pytała wszystkich bo chciała wiedzieć ile osób zostaje to jej powiedziałam że ja owszem się wybieram na studia, ale do końca września chce pracować . No i niby się pomylili i za wcześnie poinformowali agencje ;/ I prawdopodobnie nie da się już tego odkręcić. I bądź tu uczciwym ;/

I jeszcze M... napisałam mu o pracy i smutną minkę nawet nie odpisał ... dzisiaj się umówiliśmy i jak zwykle się nie wyrobił... podwiózł mnie za to na przystanek... ale ja tak za nim szaleje wszystko bym zrobiła żęby go tylko poczuć znowu blisko a on ma mnie gdzieś
mm.. kurcze, Słoneczko , szkoda. Będziesz musiała od nowa szukać pracy . Ale znajdziesz!

Cytat:
Napisane przez Lily E Pokaż wiadomość
Obudziła mnie kosiarka za oknem
a mnie mama obudziła . ale i tak bym musiała wstać o 9 by zrobić sobie śniadanko i zdążyć na Pięknych .

wstawać!

Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.

Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio.
lazurrowaa jest offline Zgłoś do moderatora