Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 09:04   #4312
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ahaaaaa bo pisałaś, że masz 4 lub 5 do wykarmienia i zgłupiałam

ale masz takie zwykłe świnki tak? czy morskie prosiaki ?
musze napisać oficjalnie ze mam świnki morskie, bo kiedyś tak głupio powiedziałam ze mam prosiaki i ludzie pare tygodni myśleli ze mam swinki Wietnamki w domu

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ale nie uważam, by te 8h było przesadą. Oczywiście, co innego, jeśli teoretycznie pies siedzi sam 8h, ale właściciel wraca do domu, i robi swoje - nie zajmie się psem, z łaską go wyprowadzi, a potem siedź sobie pies sam i zajmij się sobą. Wtedy lepiej nie brać zwierzaka, bo tylko się go krzywdzi.
własnie oto mi chodzi my nie chodzimy na impezy, nie jezdzimy na wakacje, za to staram sie ogranizowac psu spotkania z innymi psami albo wyjedziemy sobie do lasku na pod dnia zeby sobie pobiegam i sie wybiegał

Cytat:
Ale jeśli któryś zwierzak ma tak dobrze, jak pies motylka (motylku, bo to Ty, prawda?!), że o 6 ma godzinny spacer, jest wymęczony na maksa, a po tych 8śmiu godzinach znów ma poświęcowej mnóstwo uwagi, to tylko pozazdrościć i pochwalić tak odpowiedzialnego właściciela
dobrze pamiętałas ze to ja, chociaz idealna nie jestem. Zal mi go jak w tygodniu nie ma możliowosci tak wybiegania sie luzem, "tylko ma spacery", bo niestety ale jak TZ jest do pozna w pracy, ja sie boje go puszczac luzem po parku, bo juz nie raz byla sytuacja ze biegnie obcy duzy pies a własciciela nie ma. Ja wezme mojego psa na rece obcy mnie oszczekuje i skacze na mnie
dlatego wole chodzic z obstawą - TZ na takie rzeczy bo jedno na psa na oku, drugie patrzy czy nie ma zagrozenia.

Niestety ludzie nie myslą, puszczaja psa luzem i sobie siedzą na ławce a inni niech sie martwią

Cytat:
Temat kości drobiowych przemilczę, bo jeszcze mogłabym powiedzieć coś za dużo...
ja kupuje wołowe jak kupiłam pierwszą "gierę" to tak mi śmierdziała ze mialam odruch wymiotny na serio, ale czego sie nie robi na dla

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora