Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Witam!
Wątek: Witam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 09:40   #10
singapoor
Przyczajenie

Dot.: Witam!

Hej Kobiety! Jak juz pisalam, do konca tygodnia tyram, a potem sie zobaczy, choc jak narazie trwa sezon urlopowy w pracy, i co jakis czas trzeba tyrac dodatkowe godziny za nieobecnych, boje sie ze to jeszcze jednak potrwa kolejny tydzien, ale nie martwie sie...wszystko za mnie nosza, wychodze na cogodzinna przerwe na piec minut zeby sobie usiasc czuje sie swietnie, w sumie tak jakbym nie byla w ciazy, przeszly mi bole brzucha, piersi, i nudnosci...dziwne to troche...zaczynam sie martwic czy te testy(cztery) + piaty zrobiony w gabinecie lekarskim, nie byly mylne, i ta ciaza to jakas sciema wczoraj wypucowalam caly dom, pojechalam sobie autkiem na samotna wycieczke w gory, nabralam roznych ulubionych przekasek, i zatrzymywalam sie co chwile na podziwianie pieknych okolic Leinster jest na co popatrzec...dzis znowu mnie pobolewa brzuch w okolicy jajnikow, mdlosci jak narazie nie wrocily, kurcze... chcialabym zeby juz byl conajmniej 20ty tydzien, przynajmniej bym czula ze jestem w ciazy, a tak to raz jestem, a za chwile zapominam czy Wy tez tak mialyscie?
Zamierzam umowic sie na skana do polskiego lekarza w Kilkenny, chcialabym na wlasne oczy zobaczyc dzidzie, jezeli tam jest dziekuje Wam za wsparcie, i oczywiscie chetnie bede korzystac, z Waszych nieocenionych rad Kochane
singapoor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując