Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co sądzicie o takim podejściu TŻ-a?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 10:55   #22
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Co sądzicie o takim podejściu TŻ-a?

Cytat:
Napisane przez paolyn Pokaż wiadomość
autorka jest zdecydowanie zbyt zaborcza, fakt. ale moze ma powody? jezeli po 3 latach nie dostala deklaracji, ze chlopak jest zaangazowany, ze traktuje ja powaznie to moze boi sie, ze go straci? czuje sie niewystarczajaca, skoro facet nie wiąze z nia przyszlosci, a mało tego mowi, ze jak znajdzie sobie innego nie bedzie mu to przeszkadzalo - dla mnie: "kochanie jest fajnie teraz, ale mozesz szukac innego, bo mi i tak nie zalezy, obojetnie mi czy bedziemy razem w przyszlosci". gdybym ja nie czula sie dla mojego tżta jedyną, naprawde kochającą, nie czula na kazdym kroku sie wyjatkowo i bezpieczxnie.. ech. uwazam, ze odrobina zazdrosci (zdrowej!) nie jest zła, jest ona odbiciem tego, ze nam zalezy. nie mowię o jakims ograniczaniu, ale np. gdy druga osoba wyjezdza gdzies na wczasy - ufam Ci, ale proszę nie rob nic głupiego. mi by się nie podobało gdyby u mojego tżta na 1 miejscu były kolezanki i koledzy a dopiero pozniej ja, tak bylabym chwilami zazdrosna. ale autorko nie chodzi o to, zeby zabraniac spotykaina sę z kimkolwiek. nie, nie, nie.
odnoszę wrazenie, ze Ty naciskasz- chcesz go dla siebie, chcesz wymusic zmianę zachowania, tak aby miec pewnosc, ze go nie starcisz. a nie o to chodzi. szukasz faceta, ktory zapewni Cię, ze kocha Cię i chce być z Tobą jak najdłuzej i mu zależy -fajnie, ale mam wrazenie, ze Twoj tż po prostu taki nie jest. albo i jest, ale czuję się stłamszony... nie wieeem sama. pogadajcie, dziwi mnie, ze on nie zna twoich potzreb po 3 l;atach..
Mądrze prawisz.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując