Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z paznokciami po latach przerwy. Pomocy!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 15:01   #5
WrednyKociak
Przyczajenie

Dot.: Problem z paznokciami po latach przerwy. Pomocy!!

Wiecie w porównaniu z tym co mi koleżanki opowiadają, które są świeżo po kursie to praktycznie ja wiem połowę z tego Ja umiem nakładać tylko żel na tips i naturalną płytkę - szablon/forma? - nigdy w życiu a z tego co słyszę o wiele mniej z tym pracy.
Byliczko płytkę przygotowuje tak:
Dezynfekuje ręce, delikatnie odsuwam skórki i błonki z paznokcia, odtłuszczam płytkę, matuje ją bloczkiem polerskim ewentualnie pilnikiem 240. Oczyszczam pył szczoteczką i paznokieć przemywam Cleanerem. Potem naklejam tips, opracowuje go daje primer na paznokieć (na tipsa nie) i potem normalnie żel...
A jestem z Katowic. Ile kosztuje takie doszkolenie bo przyznam, że nie mam kasy bo oprócz kosmetologii studiuje jeszcze farmacje i głównie na to idą mi pieniążki No ale jak będzie trzeba... Powiedzcie mi jeszcze czy żele Sunny Nails są dobre?? Bo takie mam teraz Przedtem jak robiłam na innych to nic sie nie działo Więc juz nie wiem czy ze mnie osioł czy żele do wymiany.
Załączam zdjęcia moich paznokci... Proszę o rady i krytykę co robię źle?...może ja za słabo odsuwam te skórki, może jednak zalewam skórki tym Quick finischem (bardzo rzadki jest a jak go źle i za mało nałożę to sie robią takie dziury ) Pozdrawiam Serdecznie!

Jetem szczęśliwą posiadaczką najpiękniejszego czarnego kocura na świecie!

WrednyKociak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując