|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
Napisane przez marikab
Najlepsze z najlepszych, moje bździąchy:
AnanaSek 07 BananowaDelma CaMa ciiri desiree01 jagodkowa jOlsko kontrastowa0 Nensie (okradłam) poprostuAsiss viper19
Siedzieli obydwoje na ich ulubionym moście. Tam się poznali, tam zaczęli być ze sobą, tam razem przychodzili każdej nocy, a tamtej nocy mieli się nie spotkać, ale On napisał sms'a o 22:23: "Za pół godziny, tam gdzie zawsze. Czekam". Pomyślała, że chce się po prostu spotkać. Gdy przyszła, był już na moście. Podeszła do Niego, chciała dać Mu buziaka na przywitanie. Tak, jak zawsze to robiła. On się odsunął. Powiedział "musimy pogadać, bo widzisz... Ja Cię już nie kocham. Nie wiem czy w ogóle kochałem i proszę, nie odstawiaj mi tu żadnych cyrków, że beze mnie nie przeżyjesz". Odszedł. Po chwili usłyszał jakby coś wpadało do wody. Odwrócił się, Jej już nie było.
Nie boję się nocą wracać sama. Gdyby coś się stało, chciałabym zobaczyć ile dla kogo znaczę.
|
że jaaa?! wyróżniona przez moją jedną z najulubieńszych?! i w takim gronie?! Kochana chyba Ci się nicki pomyliły, bo ja to tu jakoś nie pasuję w tym towarzystwie z tymi moimi nędznymi wypocinami a dwa okradam 
Cytat:
Napisane przez matematyczka00
Codziennie robię makijaż, układam włosy, przybieram swój najpiękniejszy uśmiech, staram się wyglądać idealnie. Czemu ? Ponieważ próbuję przekonać świat i samą siebie, że bez Ciebie też jestem szczęśliwa.
Przecież wiedziałeś jak trudno zdobyć moje zaufanie, a mimo to starałeś się. W końcu się w Tobie zakochałam, zaufałam. A teraz wszystko co osiągnąłeś burzysz bezceremonialnie w jednym momencie. Czasem mam wrażenie, że to wszystko było po to, bym cierpiała jeszcze bardziej.[/FONT][/CENTER][/I][/SIZE]
|
zabieram, chowam, nie oddam, uwielbiam!
Jeszcze czasem o Tobie myślę.
Z biegiem czasu coraz rzadziej, ale zdarza się.
Razem z nocą przestał przychodzić sen.
Teraz nawiedzają mnie wspomnienia.
Wszedłeś w moje życie w ubłoconych glanach zostawiając ślady.
Ty wyszedłeś, ale ślady zostały.
Kto to teraz posprząta?!
"Pewnie jest taki ktoś kto zrozumiał by ją."
"Dobrze wie jak to jest, kiedy sen kończy się."
"Nie mówi nic, chociaż myśli, że świat nadal nic nie jest wart."
"Będzie grać dumna tak, jakby czas zatarł ślad."
"Wciąż ta sama."
"Kropla wódki na pełnym szkle
- substytut wiecznie przelewanych łez.
Krwawa Marry, by zniknął czas
w jesiennych liściach bez koloru..."
"Więc zróbmy coś, by móc zapomnieć."