2004-08-27, 07:56
|
|
Wtajemniczenie
|
Re: Sny :)
Swojego czasu miałam zeszyt (chyba jeszcze go mam) gdzie dokładnie spisywałam moje najfajniejsze sny. Potem jak to czytałam, to za nic na świecie nie pamiętałam, że miałam taki sen, więc dobra rzecz, takie spisywanie 
Moje najgorsze, powtarzające się koszmary to:
1. wypadanie lub obluzowanie zębów, często lanie się przy tym krwi...
2. wszyscy ludzie na całym świecie zamieniają się w zombie. Tylko ja nie. Liczę jeszcze na swoich rodziców, to jedyne oparcie, jednak oni też... i już nie wiem co robić ani gdzie uciekać...
3. widzę mojego chłopaka całującego się z inną... 
4. Jako dziecko często śniłam, że moja mama w stroju krakowianki wsiada do pociągu i odjeżdża w siną dal... a ja stoje na peronie i krzyczę, żeby wróciła...
Bardzo często, a raczej regularnie, śni mi się moja ukochana Babcia, która umarła 10 lat temu. Najlepszy jest sposób, w jaki babcia sie pojawia. Otóż jest dzwonek do drzwi. Idę otworzyć, patrzę, a to babcia cała i zdrowa (w tym samym wieku w jakim Ją pamiętam - 10 lat temu). Okazuje się, że Babcia musiała uciec, ukrywać się, dla swojego i całej rodziny dobra. Teraz już wszystko minęło i mogła wrócić. Padamy sobie w ramiona i sen sie kończy. To sa regularne sny (ok 3-4 razy w roku) i są tak realistyczne, że jak sie budzę, bo przez chwilkę wydaje mi się, że Babcia wróciła!
|
|
|