Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Ferragamo/inne i coś jeszcze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 19:34   #1
AlicjaH
Rozeznanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Buty Ferragamo/inne i coś jeszcze

Witam

MOJE WISHE ;-)

*Perfumki, kosmetyki DAMSKIE I MĘSKIE/TO NAJBARDZIEJ/
*Ciuszki ciążowe

Moja kolekcja butów/wszystkich jestem 1 właścicielką, dostaje je nowe od cioci z USA/Co miesiąc jak przyjdzie paczka będę coś wystawiać

1.Butki Salvatore Ferragamo/Nowe chodzą po około 1000zł można sprawdzić np na allegro, jak wiadomo Salvatore Ferragamo to szewc hollywood, jego butki nosiły min. w Seks w wielkim mieście/ czarne mały obcasik założone 2razy jak nowe rozmiar 38/małe 39 ze szczupłą nóżką. Oryginalne z USA z nabitym wewnętrznym numerem. Buty ręcznie robione ze skórki made in Italy / POCHODZENIE USA

2.Czerwone butki Caparrosa /założone na pół godziny-za wysoki dla mnie obcas adidaski preferuje he he/ rozmiar 39/40 jak nowe pod podeszwą napis MANMADE UPPER LEATHER SOLE/ POCHODZENIE USA
-------------------------------BRAK NR 3----------------------------------------------------
3. Kremowe Salvatore Ferragamo rozmiar 38/ założone raz do pracy po 15min ściągnięte-za małe ;-/ wyglądają jak nowe stylizowane na golfowe nie widziałam u nikogo takich/szczerze to akurat na butkach się znam i Ferragamo nie widuje POCHODZENIE USA/ kolciag-REZERWACJA/BRAK!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
4. Jasno stalowe/srebrne ale stonowane szpilki Touch Ups /mam ich jeszcze kilka sztuk super firma/rozmiar 8 polskie 40 NOWE jak widać naklejka na podeszwie/butki z błyszczącymi kamieniami gwarantuje że nie jakimiś tandetnymi które odpadną CENA NA METCE 43 DOLARY
POCHODZENIE USA

Edytowane przez AlicjaH
Czas edycji: 2010-09-13 o 17:00
AlicjaH jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując