Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki 2009 i 2010 - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 19:51   #170
sobczi
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Żonki 2009 i 2010 - cz. II

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość

Sobczi
nie możecie wprowadzić jakiś jasnych reguł, kto kiedy sprząta i gotuje itp. oczywiście po egzaminie...

właśnie wróciłam o chrześniaka, idzie do pierwszej klasy, ma tornister z którego nei jest zadowolony wolałby plecak, całymi dniami chce kopać w piłkę, ale ochraniczy od Cioci nie chce
korki go obcierają, no i nie wiedziałam co mu kupić więc kupiłam książkę niech ma,
ogólnie to już prawie jakbym słyszała że "woli kasę" od prezentu..
mówię Wam szok... co z tymi dzieciakami się robi..
ostatnia zasada która nie wypaliła a była pomysłem szanownego ...każdy ma swoją komorę w zlewie i co jak jego była pełna wkładałdo mojej =] coś czuję że pochowam wszystkie kubki szklanki talerze i zostawię po 2 sesesee

ja to się boje jak moja "wszystko-mająca" chrześnica zacznie wymagać ... narazie dostaje ode mnie pierdoły bo nie mam pojęcia co kupić ... ostatnio kupiłam śliczną lalę to już taką miała ... kupiłam taką ślicznąw anglii sukieneczkę z opaską z cekinów ... to jakoś tak bez entuzjazmu ... zaraz chciała zdjąć ... mała ma 4 lata a wybrzydza jak stara na straganie.

27 czerwiec 2009

sobczi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując