Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2011 - ostatnie chwile luzu ;) część II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 20:16   #2684
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek
Dot.: Matura 2011 - ostatnie chwile luzu ;) część II.

Cytat:
Napisane przez Bziu Pokaż wiadomość
A jaka uczelnia Cię interesuje??

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Ja własnie mam problem z zeszytami a najbardziej a4 bo kurcze nie chce na nie wydawać dużo kasy ale i tak nie mogę ich znaleźć, w sklepach się pokończyły, w tesco brzydkie i drogie. Dziwne. No i miałam nadzieję że w biedronce kupię jakieś cieńsze ale nic nie było ostatnio tylko same z Barbie a poza tym to nic nie kupowałam i nie kupuję tylko jeszcze te cienkopisy bo nienawidzę żelowymi pisać..
co do zeszytów, to ja 60k a4 kupowałam w Tesco po 2,49, całkiem fajne z truskawkami i w Auchan po 2,89 z okładkami z tej serii: http://sklepkleks.pl/art-papiernicze...y+book.JPG.php
chociaż kierowałam się głównie ceną, bo okładki moich zeszytów z czasem i tak zmieniają wygląd, bo zostają czymś obklejone albo zarysowane

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Ale jakie te cienkopisy? Takie jak te ze Stabili, takie sześciokątne? Jeśli tak, to ja je uwielbiam i mam obecnie 6 kolorów, ale zawsze mogę powiększyć kolekcję
coś tego typu
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora