Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 21:17   #3479
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Dziękuję dziewczyny, do mnie to ciągle nie dochodzi. Powiem szczerze, ze chyba mi hormony skoczyły i chodze i ryczę. Ale przejdzie w końcu

Wiadomości od Niki
"Dziękuję kochane, u nas trochę lepiej. Pawcio zassał cyca pierwszy raz, więc trochę mi lżej na sercu Buziamy was wszystkie Ciocie i czekamy, która następna ".

Potem sobie jeszcze esomesowałyśmy, nie będę każdego esa pisać tylko napiszę, co z tego wynika: że dziewczyny, które mają mieć cc dobrze, żeby miały ze sobą smoczek w szpitalu, bo dobę po cc będzie bardzo ciężko i nie ma siły, żeby do cyca dostawić, tak rana rwie, a mały szuka buźką. Jak się poda smoka to od razu ma ulgę na buzi. Mały do dzisiaj nie był dokarmiany, tylko miał podawaną glukozę (bo ja się zastanawiałam, czy dokarmiają dziecko na początku), ale podobno niektóre dzieci przez pierwszą dobę nie chwytają cyca w ogóle. Rana bardzo boli, Nika stara się karmić na boku, ale jest ciężko. Gdyby miała wybór, to wybrałaby sn, bo brakuje pierwszego kontaktu, dziecko jest tylko pokazane, potem zabierane. Ale ryjek małego wynagradza wszystko

Czyli dziewczyny z możliwością porodu sn - tylko się cieszyć!

Idę się położyć, jakaś przygaszona jestem i zmęczona. Dobrej nocki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora