Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 20:21   #2099
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
szczerze to nie wiem czy chodzi o ulewanie czy o co ale wszędzie tak czytałam, że najlepiej godzine po ( ja sobie skróciłam )
oczywiście jeśli da rade można przed jedzeniem ale u mnie to nie przejdzie bo o ile mój malutki jest grzeczny to jeśli kąpie go na głodniaka to jest takie darcie, ze szok.
tylko u niego problem wyczaić kiedy będzie głodny wczoraj kąpałam dokładnie godzine po jedzeniu to byla taka histeria że myślałam że sie udusi, bo jak pisałam czasem je co 3 godziny a czasem co godzine więc wczoraj tak musiało trafic, że pewnie głodny był

dzisiaj własnie mi wisi na cycku więc odczekam 40 minut i uda mi się zmieścić w tej mojej " godzinie" kąpieli.
ale czasem kąpie przed 20 bo jak zje powiedzmy o 18.30 to za duże ryzyko czekac do 20 a znowu jak kiedyś poczekałam i się okazało że jadł dopiero o 21 to kapiel byla o 22.
więc za nic nie umiem tego ustawić żeby w miere w jednej godzinie kapać
aaa bo ja nie czytalam o tym a w jezyku niemowlat bylo zeby po jedzeniu wieczorem i w sumie kapanie ubieranie itp ma byc okolo 45 min aktywnosci wiec myslalam ze od razu.

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
kurde to ja jakas lewa jestem

6 tygodni od porodu a ze mnie jeszcze leci rozwodnione coś.. ech
ze mnie tez leci zolte cos ale gin powiedziala ze wszystko jest ok

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
itakasia ja tez dzisiaj ukladalam swoje rzeczy i przymierzalam spodnie sprzed ciazy i we wszystkie wchodze ale dosc opiete sa jednak 4 kg jeszcze mi zostaly a u mnie 5 kg to jeden rozmiar
ja przymierzalam jakies 3 tyg temu wszystko i wlazlam tylko w jedne spodnie ktore przed byly za luzne ale widze po sobie ze troche jestem mniejsza wiec musze sprobowac znow bo juz mnie trafia tak chodzic w jednych portkach i to jeszcze takich ktore nie za bardzo lubie

a ja z radoscia donosze ze misio zrobil kupe poszlam z psem na spacer. wracam a tu syncio zrelaksowany lezy a tata z dziwna mina okazalo sie ze tak mu pomogl kupke cisnac ze wyplynela z pampersa
teraz wykapany jakas godzinke po jedzeniu i spi sobie w lozeczku. w szoku jestem jak szybko zasnal. ciekawe jak bedzie ze wstawaniem bo poszedl spac wczesniej niz zwykle. ale podoba mi sie ta kolejnosc jak narazie. jak kapalismy go przed jedzeniem to potem zjadl i robil sobie tak godzine aktywnosci jeszcze a dzis od razu lulciu
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora