2010-08-19, 20:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
Napisane przez anoxa
olakola ile placisz za ta Azalie? bo moje bez paru groszy 40zl kosztuja
|
płaciłam 36, ale w drogiej aptece, w necie od 30 jest;
czuję się hmmm, no inaczej niż w ciąży i inaczej niż przed ciążą, ale to raczej kwestia zmęczenia, apetyt mam, ale to raczej przez karmienie a nie tabletki;
ja tabletki przez 10 lat brałam i nie tyłam ani nic
Cytat:
Napisane przez KOKOLINKA38
neurolog powinien być obowiązkowy rodzice cieszą się że ich dziecko samo się przekręca czy w wieku 1m trzyma o zgrozo sztywno główkę to nic innego jak wysokie napięcie mięsniowe, takie dzieci lubią spać tylko na jednym boczku położone na drugi wrzeszczą ,wydaję się że mają mnóstwo siły robią rzeczy jakich inne dzieci w tym wieku nawet z pomocą by nie zrobiły.uwierzcie mi wiem co mówie taka wizyta nie zaszkodzi tylko może pomóc w dalszym rozwoju
|
popieram
mój Kuba jest silny i mam nadzieję, że to "silny model" a nie wzmożone napięcie mięśniowe, ale zobaczę co powie neurolog
Cytat:
Napisane przez Morgana le Fay
ej a w ogóle o co chodzi z tym karmi ? można je pic podczas karmienia piersią ? czemu ? 
|
pić można; u mnie pobudza laktację , ale czy to prawda sprawdź sama
Cytat:
Napisane przez anoxa
musze sie przyznac ze od kad nie jem chleba tj jakies 5 dni schudlam kilogram 
|
gratulacje 
Cytat:
Napisane przez aniaa22
dostawal w nozke po tej stronie co ta na ramieniu a powiedziala ze nastepne bedzie w druga nozke to zeby tam przykleic ten plaster. tak w najgrubszej czesci uda
....
ja po wizycie. wszystko ok ladnie zagojone. dostalam recepte na tabletki
|
chyba podjadę godzine wcześniej do przychodni, niech mu to pielegniarka znieczuli, bo ja to nie wiem gdzie
jakie tabletki dostałaś ?
u nas dzisiaj gazy nie wiem czemu, daję ten cholerny sab simplex i było dobrze, a dzisiaj taki koncert i płacz, przed chwilą dopiero zasnął;
a wczoraj z podejrzanych rzeczy jadłam melona
(a tak poza tym to jestem strasznie głodna)
no i Kubie na buźce wyskoczyła jakaś kaszka, głównie na bródce i na dole policzków nie jest to czerwone, jak się patrzy to prawie nie widać, ale jak się go głaszcze po policzku to czuć i nie wiem co to za świństwo. Czy to może być atopowe zapalenie skóry? czy może alergia na tego melona ? Do tej pory miał gładziutką skórkę.
|
|
|