Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - satanizm
Wątek: satanizm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-08-27, 10:01   #122
Rena
Zakorzenienie

Re: satanizm

Grażyna napisał(a):
> Reniu! ale ja zacytowalam slowa , kogos kto tak do mnie powiedzial , kogos z innej wiary...
wiem czytalam watek - po prostu poglady tego czlowieka wydaja mi sie smieszne

> co uwazasz o papierzu ,to Twoje zdanie, i masz do tego prawo, nie sadze jednak ze jezeli ktos inny ma o nim dobre zdanie to znaczy sie w niego wpatruje,

wiesz co ja nic do papieza nie mam tak naprawde - w sumie zrobil wiecej dobrego niz zlego i wcale mnie nie dziwi, ze wiele osob go po prostu lubi. Chodzilo mi o to, ze trzeba byc w miare obiektywnym i widziec ze jak kazdy czlowiek, rowniez papiez popelnia czasem bledy - stad potepiam patrzenie na niego jak na bostwo i sluchanie jego slow jako wyroczni. Znam sporo ludzi ktorzy wlasnie tak sie zachowuja - i wlasnie takie podejscie krytykuje. Jesli chodzi o Twoje poglady - na tyle na ile je poznalam z Twoich postow - to wynika, ze masz do tego calkiem normalne podejscie i w zadnym miejscu nie doszukalam sie w nich fanatyzmu - stad ten komentarz po prostu nie dotyczyl personalnie Ciebie... ot tak sobie narzekalam na tych ktorzy przesadnie reaguja na papieza

> to chyba nie o to chodzi...i nie zauwazylam zeby on kiedys komus grozil albo zeby kogos do czegos przymuszal... chyba ze zle zrozumialam...,

Grozil facet ktory powiedzial "papiez jest szatanem" - i to wlasnie jego zachowanie komentowalam - ja to chyba musze przestac uzywac skrotow myslowych
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując