Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy gruba kobieta może być sexy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 21:16   #475
miss_alchemist
Raczkowanie

Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?

Cytat:
Napisane przez Stookrotka Pokaż wiadomość
A czy szczupła/chuda osoba może być sexy?
Mi coś sexi kojarzy się z pełnymi piersiami, ładnymi udami i pupą, nawet jak zbędne kg są to można to fajnie zatuszować...
Ja sama jestem chuda po prostu, mam figurę kobiecą, ale bez takowych kształtów zbytnio... chuda chuda chuda.
http://www.plotek.pl/plotek/1,79592,...ziewczyny.html
czy to jest sexy?
ehh, kompleksy

A co do tamtej oponki, to zależy czy ma sie wyćwiczony brzuszek, może robić się oponka nawet jak jest się szczupłym.
Ładne buzie, widać, że są szczupłe naturalnie, ale ja osobiście bym się na ulicy za takimi nie obejrzała (a za niektórymi paniami się oglądam :P). TŻ po zobaczeniu pierwszego zdjęcia stwierdził, że "trochę za chude", ale jak spojrzał na zdjęcia w ruchu to rzekł "o Boże, Oświęcim, żebra jej widać", za co niniejszym go opieprzam, że tak brzydko mówi (bo mi tu czyta co piszę :P). No ale on uważa, że kobieta musi mieć "czym oddychać i na czym siedzieć". Kwestia gustu. Ja bym aż tak szczupła być nie chciała, ale jakbym tak wyglądała naturalnie, to nie martwiłoby mnie to szczególnie. Są ładne, choć nie w moim typie.

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
Ej, dziewczyny, piegi są urocze! Sama je mam i bardzo bardzo lubię, mój TŻ i poprzedni panowie zawsze je chwalili
Też mam piegi Ale tylko jak wyjdzie słoneczko i bardzo je sobie cenię

I też mi się robi fałdka jak siedzę zgarbiona, a nadwagi to nie mam, to dosyć naturalne zjawisko. Może nie taka, jak u tej pani, ale to jednak widać, rada jedna - nie garbić się :P
miss_alchemist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując