2010-08-19, 21:16
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?
Cytat:
Napisane przez Stookrotka
A czy szczupła/chuda osoba może być sexy?
Mi coś sexi kojarzy się z pełnymi piersiami, ładnymi udami i pupą, nawet jak zbędne kg są to można to fajnie zatuszować...
Ja sama jestem chuda po prostu, mam figurę kobiecą, ale bez takowych kształtów zbytnio... chuda chuda chuda.
http://www.plotek.pl/plotek/1,79592,...ziewczyny.html
czy to jest sexy?
ehh, kompleksy
A co do tamtej oponki, to zależy czy ma sie wyćwiczony brzuszek, może robić się oponka nawet jak jest się szczupłym.
|
Ładne buzie, widać, że są szczupłe naturalnie, ale ja osobiście bym się na ulicy za takimi nie obejrzała (a za niektórymi paniami się oglądam :P). TŻ po zobaczeniu pierwszego zdjęcia stwierdził, że "trochę za chude", ale jak spojrzał na zdjęcia w ruchu to rzekł "o Boże, Oświęcim, żebra jej widać", za co niniejszym go opieprzam, że tak brzydko mówi (bo mi tu czyta co piszę :P). No ale on uważa, że kobieta musi mieć "czym oddychać i na czym siedzieć". Kwestia gustu. Ja bym aż tak szczupła być nie chciała, ale jakbym tak wyglądała naturalnie, to nie martwiłoby mnie to szczególnie. Są ładne, choć nie w moim typie.
Cytat:
Napisane przez Aivilo
Ej, dziewczyny, piegi są urocze! Sama je mam i bardzo bardzo lubię, mój TŻ i poprzedni panowie zawsze je chwalili 
|
Też mam piegi Ale tylko jak wyjdzie słoneczko i bardzo je sobie cenię 
I też mi się robi fałdka jak siedzę zgarbiona, a nadwagi to nie mam, to dosyć naturalne zjawisko. Może nie taka, jak u tej pani, ale to jednak widać, rada jedna - nie garbić się :P
|
|
|