Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 21:26   #3520
Drippy
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!

Cytat:
Napisane przez blizniaczka1 Pokaż wiadomość
Nie jest źle, zrozumiałam o co Ci chodzi. Mam takie maleństwa ( ), nawet dwa. Jedno mam przekręcać co tydzień i robię tak, regularnie. Wolę nie grzebać za bardzo przy tym drugim, bo jeszcze mogę sobie popsuć ten zgryz chodząc ze źle ustawionym aparatem. Tym bardziej, że na wizycie ortodontka nie tylko ustawia te maleństwa, ale też piłuje ten aparat, tą masę z którego jest zrobiony. Więc jeżeli nie przestanie mnie boleć ten ząb, to przejdę się wcześniej do ortodontki. Tym bardziej, że mam niedaleko, 8 minut rowerem. Ale podejrzewam, że zbyt szybko ten zgryz mi się poprawia i przekręcanie tego "maleństwa" co tydzień to zbyt duże odstępy. Zwłaszcza, że widzę ogromną poprawę w zgryzie, a aparat noszę niedługo.

A, może, kto wie ?
Wooow dwaa!!! A ja miałam jedno, to niesprawiedliwe

Cytat:
Napisane przez Adaa_ Pokaż wiadomość
Wróciłam , 21 września zakładamy aparat, 17 gumki separacyjne
Fajnie, fajnie. W sumie to Ci zazdroszczę

Ej, dzisiaj po raz pierwszy, jak śpiewałam (tak dla jaj, śpiewam i nagrywam, żeby kiedyś się z tego pośmiać ), nie mogłam dokończyć piosenki, bo w połowie czułam że zaraz się poryczę i w ogóle mój głos brzmiał jak w jakiejś histerii Czyżbym stawała się bardziej... Wrażliwa, czy coś? lol.
Drippy jest offline Zgłoś do moderatora