Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 22:26   #2127
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

siala, itakasia, ania, martysek,frania, olakola, hd, entertete,violisia,anoxa, wiolek
siala ja jeszcze nie zagladalam sobie tam, ale te szewki raczej mi sie nie rozpuscily jeszcze bo je czasem czuje jak siadam
ania wiem ze nie jest to smieszne ale rozbawilas mnie z tym okresleniem "dzyndzel"
ja mam za to brzuch caly w mega rozstepiorach do tego jak w 17tc i swedzi jak cholerka do tego nadal czuje ciecie ale to w srodku no i te szewki na dole
a z tymi znajomymi i mata nieładnie z ich strony
super ze maly nie ma alergii i dobrze ze po wizycie u gina ok
jaszczka by w koncu cos poradzili na te alergie
morgana super masz zawód
justynacz modeleczka ta twoja mała juz pisalam ze jakby z salonu fryzjerskiego wyszła
bajka9
alutka
itakasia super malutka
no mnie z 23 kg zostalo jeszcze 10 dam rade wiem ze przy malym samo zleci...no i nie ukrywam ze dieta karmiacej nie zawiera moich ulubionych kalorycznych produktów typu czekolada , pizza etc...
agravka super sesja i modeleczki
entertete dobre z tym cifem nasz Adasiek tez praktycznie nie ma włosków
bajka slicznie i jakiego ma fajnego smoka
misiulka ja jestem zachwycona laktatorem medela mini electric kosztowal mnie 235 ,-na all ale naprawde warto !TZ odebral osobiscie w K-cach ... (kupilam z powodu tego zapalenia co przeszlam dzień przed niespodziewana akcja ze szpitalem i cale szczescie bo jest moim wybawieniem teraz gdy malego nie ma w domku, wozimy mu mleczko no i odciagam co 3h w domu co by mi piersi nie rozsadzilo i pokarm nie zanikł )
wczesniej miałam z aventu ale sie go pozbywam nie wiem czy ja taka daremna czy ten laktator...
eleonoremio ja tez mam w prawej mniej mleka i bardziej boli
anuszka bardzo mi przykro z powodu pieska
jusdan super ze z mala wszystko ok i wspolczuje tych probemow z piersiami
dzidzia aliska bjuti
belunia no te nici ponoc dlugo sie rozpuszczaja mnie polozna jeden szewek wyciagla
anoxa rety wspolczuje mamie
super ze maz wraca a z malym lepiej idz do lekarza
pilotka fajne porownanie tych nakladek
itakasia by Marysi szybko przeszlo i by reszta rodzinki byla zdrowiutka

Co do pigułek..ja brałam dłuuuuuugo i nie tyłam po nich ale za to rozregulował mi się cykl ....jednak pewnie znow wroce do pigułek..nie wiem jeszcze
na razie wogóle nie myśle o tych sprawach

Jutro mamy zadzwonic czy mały wychodzi jak tak to wypis o 14:00
Oby
Po konsultacji chirurgicznej wszystko ok.
Niepokoi mnie tylko ze czasami tak charczy ale ponoc osłuchowo wszystko ok, ale pewnie pojdziemy do pediatry sie upewnic....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-08-19 o 22:35
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora