Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pieniądze i chłopak :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 21:27   #1
Suziii90
Raczkowanie

Unhappy

Pieniądze i chłopak :(

Cześć Dziewczyny. To jest mój pierwszy wątek na tym forum i w sumie też jestem tu od niedawna. Mój problem polega na tym że ciągle sprzeczamy się z chłopakiem o pieniądze kto ma płacić. Krótko mówiąc on studiuje na 2 roku ale nie pracuje z powodu spraw rodzinnych(tylko czasem dorywczo we wakacje) i w sumie kasę ma też od rodziców, a u mnie jest na tej zasadzie że z kasą kiepsko i nie mam jej zawsze tylko sporadycznie. Chłopak wkurza się na mnie że nie chce wychodzić do pubów itp. bo ja mówię mu że nie jest moim sponsorem tylko chłopakiem . Owszem jest tak że on czasem płaci , czasem ja , czasem po równo ale częściej jest tak że jednak on. A ja nie chce żeby tak było bo nie wiadomo jakie los pisze scenariusze (chociaż wierze mocno i modle się że to ten jedyny i ostatni) i nie chce żeby potem żałował że wydaje kasę na nie wiadomo kogo. Nie wiem, może ja jestem jakaś dziwna czy coś ale źle mi z tym bardzo bo czuję się gorsza że mam gorzej i przez to rzadko wychodzimy do pubów itd. a wiadomo teraz za wszystko trzeba płacić. Pracy szukam ale wiadomo jak jest ;/ więc proszę o jakieś rady co z tym fantem zrobić , a może któraś z Was była w podobnej sytuacji ??
Suziii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując