2010-08-19, 21:57
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
Napisane przez elvegirl
No wiesz Kochana, jak wybierasz sobie facetów na zasadzie "on nie jest taki zły, po prostu tamta go skrzywdziła, ale ja go zmienię, na pewno, musi mi tylko zaufać", to ja się WCALE nie dziwię brakom motylków
Seks z ex też raczej nie pomoże w pójściu ścieżką życia do przodu
Anemone pewnie namiętnie pracuje nad powrotem chłopaka
Wszystkie po niej pojechałyśmy, a że młode toto i "co wy tam wiecie, ja to przeżyłam...", to strzeliło foszka 
|
A kto powiedział,że ja z takimi byłam przez ost.3 lata?? 
Ostatni z którym byłam po 6 miesiącach kopnął mnie w dupe(a tyle Ch** obiecał,wspólne mieszkanie blebleble) nie odezwał sie od początku roku i wrócił do swojej eks...
Nie potrzebnie mi tylko d**e zawracał stary pryk....
Ja nie powiedziałam,że go zmienie...
Elve kobieto bez serce:P
Wiem co on przeżywa bo też się wyciagałam z takiego bagna( o czasach po rzuceniu mnie przez moją wielką,pierwszą miłość wolę nie wspominać bo wstyd )...
Poza tym nie planuję na razie nic co do jego osoby...Jest fajnie i w ogóle ale ja jakoś nie poczuwam sie do tego,żeby się zakochać na wieki wieków(czego nieustannie wszyscy moi exowie ode mnie żądali)...
Jestem nienormalna bez kitu jak tak na siebie patrze 
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa
|
Powiedz,ze młotek chciałaś pożyczyć  
|
Cytat:
Napisane przez lala2506
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki  On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 
|
|
|
|