Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania - Lloret de Mar i nie tylko: obozy - wątek zbiorczy; część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-19, 22:55   #985
leal93
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV

Cytat:
Napisane przez Sloneczko95 Pokaż wiadomość
Ja przed wyjazdem napaliłam sie bardzo na te dyskoteki. Na miejscu wszyscy zaczeli mowić ze na bank mnie nigdzie ni wpuszczą i wgl. ze nawet raz dziwczyn, ktore miał 17 lat raz nie wpuścili do Tropicsa. No i przez kilka dni nigdzie ni chodzilyśmy ale w końcu taki ochroniarz Polak powiedział, żebyśmy poszły do Zoo albo Surfa. Ze mamy założyć obcasy, pomalować się ostro i wejść pewnie. No i poszłysmy do Surfa i oczywiściee na zamym początku zaliczyłam wtope bo chciałam wejść tak pewnie ze weszlam w taką slepą uliczke a wejscie było obok. Ochroniarze mieli polew ale oni byli git. Gadali z nami, tanczyli itp. I cał czas chodzilysmy do Surfa. Chciałyśmy potańczyć i nie zależało nam zeby to na przykład koniecznie był Tropics. Niektózy przychodzili tam tylko na drinka ale my balowałyśmy całą noc i było SUPER. Chociaż jak kiedyś jeszcze raz pojade do Lloret to na pewno odwiedze więcej dyskotek.
A wy chodziliście do tych dyskotek z paszportami? Co potem z nimi robiliście?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Ja przed wyjazdem napaliłam sie bardzo na te dyskoteki. Na miejscu wszyscy zaczeli mowić ze na bank mnie nigdzie ni wpuszczą i wgl. ze nawet raz dziwczyn, ktore miał 17 lat raz nie wpuścili do Tropicsa. No i przez kilka dni nigdzie ni chodzilyśmy ale w końcu taki ochroniarz Polak powiedział, żebyśmy poszły do Zoo albo Surfa. Ze mamy założyć obcasy, pomalować się ostro i wejść pewnie. No i poszłysmy do Surfa i oczywiściee na zamym początku zaliczyłam wtope bo chciałam wejść tak pewnie ze weszlam w taką slepą uliczke a wejscie było obok. Ochroniarze mieli polew ale oni byli git. Gadali z nami, tanczyli itp. I cał czas chodzilysmy do Surfa. Chciałyśmy potańczyć i nie zależało nam zeby to na przykład koniecznie był Tropics. Niektórzy przychodzili tam tylko na drinka ale my balowałyśmy całą noc i było SUPER. Chociaż jak kiedyś jeszcze raz pojade do Lloret to na pewno odwiedze więcej dyskotek.
A wy chodziliście do tych dyskotek z paszportami? Co potem z nimi robiliście?

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Sorry, chciałam poprawić błąd i się tego namnożyło.
z paszportami w tropicsie bardzo dokładnie poza tym sprawdzali czy to na pewno właściciela paszport a nie jakiś zapożyczony ;p u mnie na obozie od razu wychowawczynie brały nasze paszporty
leal93 jest offline Zgłoś do moderatora