Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sny prorocze-macie?Wierzycie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-08-27, 13:05   #11
dziewczyna
Zakorzenienie

Re: Sny :)

Lazy_Morning napisał(a):
> Wiecie co... ja CO NOC mam zakręcone sny, zupełnie stuknięte i w ogóle Dziś na przykład śniło mi się, że siedzę na gzymsie jakiegoś zamczyska... wysoko nad przepaścią, na której dnie rozpościera się gigantyczne zielono-żółte pole (normalne, z rozmaitymi zbożami)... Pole pełni funkcję boiska, a ze wszystkich stron otacza je szeroki pas... supermarketu (niezidentyfikowany, ale na pewno nie Auchan ). Przycupnęłam na tym gzymsie... i nagle zbliża się w moją stronę jakiś latający dziadek-kamikadze... podobny do Golluma Rzucam w niego wielkimi nożyczkami, których niezły zapas mam przy sobie (:sweat: po co?), ale on dalej atakuje... Na boisku jak gumiś podskakuje różowo-fioletowy kot i woła, bym rzuciła mu nożyczki, to załatwi dziada i mnie obroni. Rzucam... Kot łapie nożyczki i po chwili napastnik zostaje przygwożdżony do muru zamczyska... 5 metrów ode mnie... hehe...

Wybacz, ale ja się nieźle uśmiałam
Co się tyczy mnie to rzadko mam jakieś sny, ale jak coś mi się przyśni to niewiadomo o co chodzi. Jak byłam mała to przyśnił mi się jakiś mechanizm - większe i mniejsze kółka, śrubki, który się ciągle kręcił. I tak przez całą noc.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując