2010-08-20, 07:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
Napisane przez medeline
Teraz wielu osobom będzie ciężko zacząć żyć wspólnie  Ja niby mam dobre warunki finansowe od rodziców, ale też będzie problem, bo nie ma tej kasy aż tyle, żeby mi ktoś kupił samochód, mieszkanie itd. Co najwyżej mogą mi się do rat kredytu dokładać...
O tak, to będzie mantra nasza
A w Krakowie idę na spotkanie ze znajomymi. Męczyli Adama od czerwca, żeby ze mną przyjechał, bo mają ochotę na kolejne opowieści z cyklu "No i madzia..."  Są świetnymi ludziami, mamy zawsze taką śmiechawę, że masakra  Ale i tak mam problem, jak się ubrać, żeby czuć się komfortowo a nie za chłodno  Bluzka goła całkiem nie jest, ale rękawów nie ma. Mam do wyboru - cienki sweterek, drugi ciut grubszy ale średnio pasuje, bardzo gruby sweterek. Będę sobie rwać włosy z głowy, bo za godzinę miałam już stać z torbą pod bramką
edit: Ku rozpaczy TŻ wezmę dużą torbę (taką co do Turcji brałam). I wezmę wszystkie opcje 
|
No to jak bierzesz wszystkie opcje, to spokojnie wpasujesz się w klimat.
Ty mi tu nie ściemniaj z tym prawkiem, Tobie instruktor mówi,że idzie Ci dobrze, a mój mówi,że jeżdżę jak pijany zajączek Coś tam zaczyna mi powoli wychodzić, ale to nie jest jeszcze to i na pewno konieczne będą jazdy doszkalające.
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------
Cytat:
Napisane przez agulaaabar
No właśnie jakoś tak, że nie byłam.... wiem, że ma swój rozum...... a nawet jak tam sobie na gołe cycki popatrzył..... poza tym stwierdził,że mu się to nie podobało i że ja to robie dla niego lepiej
Ja mu ufam w 100%.... i szczerze wątpie czy kiedyś bym się przejechała na tym.... może jestem zbyt pewna siebie....ale dałabym sobie rękę uciąć, że mnie ani nigdy nie zdradzi, ani mu to nie przyjdzie do głowy.... taki mój chodzący wyjątek.... (mam nadzieję, że tej ręki nigdy nie strace:P )
|
Mój też mówi,że jest wyjątkiem, ale kto Go tam wie
|
|
|