2010-08-20, 08:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;21457156]
a wczoraj siedziałam z Fragile koło mojego domu... bylo moze po 23 lekko i nagle kabaryna podjeżdża do nas i mówi policjant ile mamy lat, to Frag mówi, że 20 a ja, że 17 a on: to możecie być poza domem i pojechali se... jp na 99% bo się trochę boję xd
[/QUOTE]
padłam nie wstaję 
Cytat:
Napisane przez yvonna7
słuchajcie, od Tysi: gorąco pozdrawia, ściska, kocha, wejdzie na Wizaż jak wszystko ułoży sobie w życiu i ma nadzieję, że to już niebawem. I, że na prawdę tęskni  taki mały komunikat od Niej
także spokojnie 
|
dzieki Yvv.. jak jej będziesz odpisywać, to powiedz, że strasznie tęsknimy i że niech pamięta, ze zawsze jej pomożemy. )
Cytat:
Napisane przez yvonna7
a jak byłam dzisiaj w sklepie to w kolejce do kasy stał za mną taki młody mężczyzna i tak pięknie pachniał  no boski zapach. już miałam go zapytać co to  taki słodki ale zarówno męski, no mówię Wam  ale nie że koleś ładny czy coś, bo z wyglądu mi się w ogóle nie podobał.
|
trzeba było polizać ^^
Cytat:
Napisane przez sinless69
uuu , dziewczyny co sie dzieje ? przez cały dzien, 1 strona poszła ?
|
zadałam sobie to samo pytanie xd
wakacje, szaleje się, nie?
poza tym klub :P
Cytat:
Napisane przez fragile 9000
Nie mam pojęcia co robić z M. i OoO tak właśnie jest. Kocham go strasznie ale wiem że żyję złudzeniami , że sama sobie wmawiam nadzieje i szczeście , ale to szczęście jest tylko chwilowe jak jestem z nim. A potem jest rzeczywistość i on jest taki jak mówił , szaleje, jest wolny przecież robi co chce. Powinnam juz dawno kopnąć go w dupe ale ku,źwa to bardzo ciezkie , ja pierwszy raz rozumiem co znaczy kochac naprawdę , szkoda tylko ze do faceta który nie jest mnie wart...
|
Frag
wiem, to tylko facet. towar wymienny. powieś go na tym wieszaku.
poradzisz sobie, tylko musisz się przemóc.
dobrze wiesz, ze ja coś o tym wiem..
Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown
hej  Wróciłam dzisiaj..
|
nareszcie 
tęskniłam
Olaaaś, , bo Cię dawno nie widziała ja
Enji
dzień doberek na rondelek czy wstał jakiś kartofelek?
zaraz Wam coś opisze w klubie ;D xdd
mogłabym tu, ale zachowam pozory, ze się ukrywam 
napiłam się kawy i tak mi ciepło w brzuszku  
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------
aa no i zapomniałam pojechałam do babci ale stwierdziłam, ze będę musiała wrócić do domu na 21 jak gdzies wyjdę więc wróciłam i pojadę dzisiaj albo i nie
tęskniłyscie?
|