Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-20, 08:54   #2550
gabasl
Zakorzenienie

GG do gabasl
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;21457156]

a wczoraj siedziałam z Fragile koło mojego domu... bylo moze po 23 lekko i nagle kabaryna podjeżdża do nas i mówi policjant ile mamy lat, to Frag mówi, że 20 a ja, że 17 a on: to możecie być poza domem i pojechali se... jp na 99% bo się trochę boję xd
[/QUOTE]
padłam nie wstaję
Cytat:
Napisane przez yvonna7 Pokaż wiadomość
słuchajcie, od Tysi: gorąco pozdrawia, ściska, kocha, wejdzie na Wizaż jak wszystko ułoży sobie w życiu i ma nadzieję, że to już niebawem. I, że na prawdę tęskni taki mały komunikat od Niej
także spokojnie
dzieki Yvv.. jak jej będziesz odpisywać, to powiedz, że strasznie tęsknimy i że niech pamięta, ze zawsze jej pomożemy. )
Cytat:
Napisane przez yvonna7 Pokaż wiadomość
a jak byłam dzisiaj w sklepie to w kolejce do kasy stał za mną taki młody mężczyzna i tak pięknie pachniał no boski zapach. już miałam go zapytać co to taki słodki ale zarówno męski, no mówię Wam ale nie że koleś ładny czy coś, bo z wyglądu mi się w ogóle nie podobał.
trzeba było polizać ^^
Cytat:
Napisane przez sinless69 Pokaż wiadomość
uuu , dziewczyny co sie dzieje ? przez cały dzien, 1 strona poszła ?
zadałam sobie to samo pytanie xd
wakacje, szaleje się, nie?
poza tym klub :P
Cytat:
Napisane przez fragile 9000 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia co robić z M. i OoO tak właśnie jest. Kocham go strasznie ale wiem że żyję złudzeniami , że sama sobie wmawiam nadzieje i szczeście , ale to szczęście jest tylko chwilowe jak jestem z nim. A potem jest rzeczywistość i on jest taki jak mówił , szaleje, jest wolny przecież robi co chce. Powinnam juz dawno kopnąć go w dupe ale ku,źwa to bardzo ciezkie , ja pierwszy raz rozumiem co znaczy kochac naprawdę , szkoda tylko ze do faceta który nie jest mnie wart...
Frag
wiem, to tylko facet. towar wymienny. powieś go na tym wieszaku.
poradzisz sobie, tylko musisz się przemóc.
dobrze wiesz, ze ja coś o tym wiem..
Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
hej Wróciłam dzisiaj..
nareszcie
tęskniłam

Olaaaś, , bo Cię dawno nie widziała ja
Enji

dzień doberek na rondelek czy wstał jakiś kartofelek?
zaraz Wam coś opisze w klubie ;D xdd
mogłabym tu, ale zachowam pozory, ze się ukrywam
napiłam się kawy i tak mi ciepło w brzuszku

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

aa no i zapomniałam pojechałam do babci ale stwierdziłam, ze będę musiała wrócić do domu na 21 jak gdzies wyjdę więc wróciłam i pojadę dzisiaj albo i nie
tęskniłyscie?

gabasl jest offline Zgłoś do moderatora