Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-20, 08:03   #2977
Aleksandra_M
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

DUK DUK P i e r d o l y moje kochane
juz nadrabiam:

Cytat:
Napisane przez Pikaboom Pokaż wiadomość
To ja też się ciesze razem z Tobą! klaski:
Spodnie prawdy się sprawdziły, najgorsze mam już za sobą lecz jest jeszcze coś.... spodenki prawdy, w które się mieszczę, owszem, ale jest mały mankamencik... są tak ciasne, że aż miednica mnie boli, nie wspominając o rozjeżdżającym się suwaku i nogawkach wrzynających się w uda, tak więc etapem ostatnim i najbardziej satysfakcjonującym będzie poskromnienie spodenek zakupionych lat temu 5 i praktycznie nieużywanych! Jeśli ułożą się na moim tyłku tak jak projektant tego oczekiwał to mówię Wam chyba wystąpię w rozbieranej sesji w jakiejś gazecie regionalnej
dobre, dobre!! daj namiary w jakiej
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

nio to upewniłyście mnie teraz czekam na propozycje sprośnego wpisu świadkowej ;D
musialabym sie napic a zarzucilabym ci takim tekstem ze by stron w srodku zabraklo
ale grzecznie dukam i alkoholu sobie odmawiam
Cytat:
Napisane przez hayley01 Pokaż wiadomość
Ja dziś zgrzeszyłam, zjadłam pieroga nie mogłam sie powstrzymać i do tego podwójną porcję leczo.
Drugi dzień PW i jakby apetyt trochę większy, czy to warzywka tak działają? Też tak macie?
tez tak mam. na PW zre jak swinia, az sie ruszac nie moge a brzuch na wysokosci zoladka wyglada jak w 5cio miesiecznej ciazy

moja pierwsza uczta beda pierogi ruskie z majonezem
Cytat:
Napisane przez amakkk Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja z takim pytaniem? Czy na PW zawsze się troszkę przybiera na wadze? Bo zaczynam się zastanawiać nad zmianą cyklu z 4/3 na 5/2? Jestem po dwóch dniach na PW i odnotowałam moim zdaniem za duży wzrost wagi. Wczoraj rozumiem że był wzrost (o 0,5kg) bo nagrzeszyłam pierwszego dnia, ale wczoraj nie zgrzeszyłam ani jednym kęsem a tu dziś rano wzrost o kolejne AŻ 0,8kg , co w sumie daje już 1,3 kg. Kurcze jak tak dalej pójdzie to wrócę do wagi wyjściowej!!!!! i moje 5 dni uderzeniówki pójdzie w łeb. Dodam jeszcze że nie obżeram się, nawet powiedziałabym że nie jem zbyt dużo. Jem wtedy gdy czuję się naprawdę głodna.
Sama nie wiem co mam myśleć.
I jeszcze jedno pytanie. Ile spożywacie posiłków czysto proteinowych w ciągu dnia będąc na PW, a ile z warzywkami. Może tu tkwi mój problem?
na PW moze waga podskakiwac do gory i to nawet sporo, zalezy ile warzyw zjesz... cialo nabiera wody z nich. mi tez zawsze podchodzi do gory, ale na drugim dniu P, rano, juz jest powrot do stanu przed PW. ja na PW jem kazdy posilek z warzywami. nie potrafie sobie ich odmowic zwlaszcza ze mam 4/3
uwazam ze 5/2 to za malo dni warzywnych do bialkowych..... ale jesli sie na to zdecydujesz to na swoja odpowiedzialnosc... ja tego nie popieram.
na uderzeniowce sie max odwodnilas, wiec na pierwszym PW mi tez prawie wrocilo do wagi wyjsciowej... spadnie. zobaczysz. tylko jedz duzo.nie dopuszczaj do uczucia glodu.
ja jem ostatnio 5-6 posilkow dziennie

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-08-20 o 08:06
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora