Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 09:00   #4314
kaskup
Rozeznanie

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość

Powiedz mi, jak Twoja córa reaguje na to że będzie miała rodzeństwo, tzn już rozmawiałaś z nią o tym? .
Ja jestem ciekawa, bo drugie dziecko planuję nie prędzej niż za 4lata jakoś i jak to taki smerf odbiera który już jest całkiem spory.
Córa sie cieszy i to bardzo na początku nie chciała bo przecież troche rozpieszczona jest.. ale teraz bardzo sie cieszy, ma taką książeczkę "czekamy na dzidziusia" i co chwile chodzi i tylko sprawdza na jakim etapie jest moj brzuchol cały czas tylko czeka jak bedzie czuła dzidziusia, mówi do maluszka, do mnie caly czas "mamusiu uważaj na brzuszek.. nie wolno ci dzwigać (nawet poduszki).. mamo, wiesz że musisz zjeść wszystko żeby dzidzius nie był glodby i takie tam.. ale strasznie smiesznie to brzmi z ust takiej małej dziewczynki... a i przy paciorku zawsze.. "boziu chce zeby dzidzius i mama byli zdrowi żeby nie musieli isc do szpitala.. i chce juz miec siostrzyczke nie w brzuchu.."
także według mnie taka różnica jak u nas jest rewelacyjna przynajmniej u nas

Cytrynka ładny brzuchol.. widze że nie tylko u mnie taki duży

Edytowane przez kaskup
Czas edycji: 2010-08-20 o 09:03
kaskup jest offline Zgłoś do moderatora