2010-08-20, 14:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Napisane przez bordowa
Klarissa Boli cały czas, ale jak się nie ruszam to już tego nawet nie zauważam. Najbardziej jak chodzę, często, tak jak dziś, promieniuje mi aż do stopy i przechodzą mi przez całą nogę aż do pośladka prądy.
Ja spróbuję puszczać Małej Apocalypticę  "Nothing else matters" i inne w ich wykonaniu to nawet jako kołysanka się nadadzą
gabisun Przy ucisku na nerw kulszowy boli od kręgosłupa w stronę tyłka/nogi/pachwiny a mnie kręgosłup nie boli ... Zwyczajnie boli mnie dupa  i przechodzi na udo
|
ale to przecież zależy od miejsca ucisku, jak jest dyskopatia i ucisk w krążka to może boleć kręgosłup, ale jak dziecko uciska niżej to dopiero poniżej jest ból. Chociaż często nawet przy dyskopatii boli cała noga a kręgosłup nie ( moja praca mgr ). Mnie też boli tylko tyłek i kawałek uda to na pewno ten nieszczęsny nerw, ja mam tak ,że jak czasem mnie złapie to muszę sobie kucnąć 
Lenka ból taki mam od niedawna pewnie coś powli się zaczyna rozkręcać, a same spięcia i twardnienie to już dobre parę tygodni 
Lenka, Ania13.03, Kasienka dziękuję
|
|
|