Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-20, 18:42   #4547
iga333
Rozeznanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Jak odgrzewacie te tortille?

Mama mi dzwoniła, że kupiła mi orientalną.
I nie wiem, czy rozgrzać sobie piekarnik, czy mam to tylko wrzucić do mikrofalówki?
My jedliśmy z mikro i też była ok

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Już siedzą w piekarniku Ale malutkie to - przynajmniej takie się wydaje
No malutkie są, bardzo głodny może się nie najeść

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez igratok Pokaż wiadomość
Moja dieta poszła precz! Nie będę się katować bo i tak mizerne efekty, za to mogłam w końcu spróbować lody Darek czekoladowe..... o jejjciuuu jakie dobre przypominają smakiem czekoladkę merci o smaku pralinkowym
Ja też już dziś je próbowałam, ale tak tylko odrobinkę, a są mmm... pycha! Właśnie kończę bakaliowe, to sobie jutro śmietankowe Darki sprawię

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez znikajac Pokaż wiadomość
ja tez chce Darki, a u mnie nie ma
Może jeszcze przyjdą U mnie dopiero dziś się pojawiły

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze zakupy w B. skromne:

*Nestea 2pak 1.5l za 4.99
*Tchibo Gold Selection Crema 15.99
Ta kawa jest pyszna!!!
Tanio wychodzi za takie duże opakowanie, więc chyba kupię na zapas, bo mój mąż to straszny kawosz, a ja i ja lubię sobie czasem filiżankę dobrej kawki wypić
iga333 jest offline Zgłoś do moderatora