Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-21, 19:07   #3094
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

Cytat:
Napisane przez citrusss Pokaż wiadomość
witaaam

proszę o poradę.
Mam włosy średni brąz plus blond pasemka na wiekszości włosów, w sumie jak balejaż. Mam już spore odrosty i chcę przefarbować włosy po całości. i tu moje pytanie czy mogłabym użyć teraz farby rozjaśniajacej o parę tonow, jesli tak to jakiej bo nie chce zóltych ani rudych refleksów

czy może zaryzykować i po całości rozjaśnić włosy rozjaśniaczem, ale się boję bo i po pasemkach strasznie się wykruszyły .

jeśli masz brąz to wątpię, że wyjdzie ładny kolor bez żółci i rudości za pierwszym razem, na pewno musiałabyś pofarbować włosy kilka razy

Cytat:
Napisane przez olunia707
na gówno mi sie przydalo to forum, ciagle mnie przekierowujecie i nie potraficie dac sensownej odpowiedzi. Moje watki zostaly usuniete, jak widac chujowo na tym wizazu jest. Jak sie znacie to sobie pomgaacie a widzicie ze ja tez potrzebuje pomocy. dzieki wielkie. nie zamierzam tu juz zagladac. oczekiwalam czegos innego.
trzeba było poczytać, nikomu się nie chce pisać po raz setny tego samego, wystarczy się cofnąć o kilka stron i szukać.
Ale dobrze, że już nie zamierzasz tu zaglądać, to forum dla ludzi KULTURALNYCH.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora