Zadomowienie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Atmosphere, Cropp i wiele innych! rurki, tuniki, etc. w różnych rozmiarach.
Nowa dokładka post 13, 1 strona!
Witam.
jestem tu nowa, ale od dłuższego czasu buszuję po tego typu stronach z wymianami, więc nie jestem kompletnie zielona.
Za wszystkie utrudnienia i niedopatrzenia z góry przepraszam. Oczywiście będę się starać, by było ich jak najmniej, ale, jak już pisałam, na tym portalu dopiero wszystkiego się uczę.
O wszelkich wadach ubrań postaram się informować na bieżąco, żeby nie było żadnych niedomówień i objaw niezadowolenia drugiej strony.
1. Ze względu na szacunek do drugiej osoby, staram się odpisywać za każdym razem, nawet jeśli nic mi się nie spodoba. Oczekuję tego samego.
2. Rzeczy niedostępne zaznaczam na czerwono albo po prostu usuwam. Gdy coś jest już w trakcie wymiany, informuję o tym.
3. Zawsze wysyłam w kopercie bąbelkowej, listem poleconym.
4. Informuję o wszystkich wadach, na życzenie mogę podawać dokładniejsze wymiary.
5. Noszę rozmiar XS, S, ewentualnie M, więc proszę nie proponować mi większych.
6. Jeśli mam podstawy, by komuś zaufać, mogę wysyłać pierwsza.
Wish:
- Perfumy Tommy Hilfiger 'Dreaming' & Naomi Campbell Seductive Elixir ! + inne zapachy.
- Czerwona, krótka spódniczka, najlepiej o kroju tulipana.
- Marmurkowe dżinsy z zipami bądź leginsy.
- Czarne i kobaltowe leginsy.
- Bluzki z bufkami, kokardkami, różnokolorowe bokserki.
- Bluzki/ spódniczki/ tuniki z falbanami.
- Szorty.
- Bielizna, najchętniej czerwona/ czarna/ fuksjowa/ pudrowa, z motywem koronki, gorsetu 70B
- Chusty/ szale w kolorze czerwonym, morelowym, ciemnozielonym.
- Bluza, najlepiej koloru szarego/ granatowego/ zielonego.
- Gladiatorki, inne platformy, rozmiar 39/40.
- Wisiory na długich łańcuszkach, kolczyki wkrętki.
- Eyelinery, róż do policzków, pędzle, korektor, płyn dwufazowy, gruba szczotka do włosów, maść na blizny, lakiery do paznokci (odcienie czerwonego i malinowego, butelkowa zieleń, pudrowy róż, morelowe), krem do stóp, do rąk.
-książki takich autorów, jak: Marcin Świetlicki, Pablo Neruda, Emil Cioran, Friedrich Nietzsche, Witold Gombrowicz, Paul Celan, Sandor Marai, Marek Hłasko, Miron Białoszewski, Stanisław Grochowiak, Sylvia Plath , 'Don Kichot', przeróżna poezja.
+ Wszystko inne co mi wpadnie w oko.
Edytowane przez _irie_
Czas edycji: 2010-08-28 o 21:23
|