2010-08-22, 14:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 91 cz. XII :*
Cytat:
Napisane przez Karmenka
Moi też kręcą nosem, bo to 8h w pociągu ale mi to nie przeszkadza w ogóle. I tak bym mało w domu była.
Ja się dostałam do Krakowa i Łodzi jeszcze.
Ja sobie zarobiłam na truskawkach na bilety ale na jedzenie tam itd to już mi rodzice dają. Na Coke nie jadę, bo za drogo a nic ciekawego nie ma.
Na OFFie było super.
|
ja oprócz Katowic dostalam sie do Poznania i Częstochowy.
Cytat:
Napisane przez melodyP
|
dzieki 
Cytat:
Napisane przez flawless2903
Cześć dziewczyny. ;D
Sorry, że Was tak zaniedbałam, ale tak się rozleniwiłam, że masakra... ;P Czytałam Was, ale jakoś tak nie mogłam sie zebrać żeby odpisać... 
No ale.
I tak, byłam na weekend z Tż'tem nad jeziorem, jestem totalnie niewyspaaaana.  Spaliśmy w namiocie, a dookoła ludzie puszczali GŁOŚNO muzykę z aut - masakra. Dopiero ok. 2 usnęlismy, a wstaliśmy ledwo po 6... Ale było suuuper. 
Na studia uderzam do Rzeszowa, dostałam akademik. 
I tak.
|
i będziesz w akademiku mieszkac z Tż'tem?
Cytat:
Napisane przez somebody1666
Beatka, gratuluje wyjazdu, musialo byc fajnie, tym bardziej ze z tz'em
najgorsze ze ja nie mam teraz komputera i nie bede mogla sie umowic na rozmowe bo nie jestem w stanie przewidziec kiedy sie dorwe do jakiegos sprzetu
a tak odnosnie spraw bierzacych...
siedze sobie w fotelu z laptopem kolegi na kolanach, wokol mnie na lozkach spiaca skacowana mlodziez 
i od pierwszego dnia zrobilo sie nieprzyjemnie. sasiadka przyszla z morda ze za glosno u nas  i juz podkablowala wlascicielowi. suka pieprzona!!! rozumiem gdybysmy o 12 walili po scianach i muzyke glosno puszczali, a bylo troche po 22 a my tylko gadalismy. no trudno, nie jestem przyzwyczajona do mieszkania w bloku, cale zycie mieszkalam w domu na wsi i robilam co chcialam kiedy chcialam a teraz czuje sie jak zamknieta w klatce i tyle 
pod wzgledem tej atmosfery to bym juz chyba wolala mieszkac w akademiku 
mam nadzieje ze nie okaze sie ze obok mieszka Wiola
a tak poza tym to nic ciekawego, kupilam sobie ladna sukieniunie w ciuchu a dzisiaj mam humor zryty na maksa przez ta idiotke.
zycze wam milszych sasiadow!
nara 
|
a to juz mieszkasz w tym mieszkaniu co wynajmujesz?
kurcze masło maslane napisalam ale mam nadzieje ze wiesz o co chodzi :P
Cytat:
Napisane przez aneta_91
hej Kochane moje 
czytam was i czytam, ale jakoś weny nie miałam by coś napisać.
niedługo zbieram się do pracy.
co do stancji to ja będę mieszkać na LSM, dokładnie na Pana Tadeusza.
miała któraś z was paznokcie żelowe?
|
ja mialam, i bylam zadowolona chetnie bym zrobiła sobie jeszcze kiedyś 
ja naturalnie nie mam zbyt pięknych i twardych paznokci więc mozliwe że stąd mój zachwyt.
Cytat:
Napisane przez Karmenka
miałam żel na swoich paznokciach, też nie polecam, z miesiąc miałam brzydkie paznokcie, musiały mi odrosnąć.
szukam mieszkania, nie sądziłam, że to takie męczące. 
|
myslalam ze ja tylko nie mam jeszcze mieszkania i juz bylam w strachu.
Wróciłam dziś w nocy z Hiszpani. Byłam z TŻ i było cudownie 
schodzi mi troche skora z dekoltu i ramienia ale jakoś to przeżyje.
|