Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-22, 15:01   #3118
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki witam po przerwie

blond bunny, snowhitee piekne włoski buziaczki dla Was

Poza tym widze ze coraz wiecej blondyneczek na forum, wszystkie dzielnia walczą Bede nadrabiac forum ale chcialam zapytac Cię blond bunny co radzisz kochana uzywac do regeneracji, dbania o wlosy> mam na mysli maski, odzywki,szampon. Czy zawsze te drozsze Loreal Kerastase sa lepsze? Poradz mi cos, moze zdradz jak Ty pielegnujesz wloski ze masz takie długie i ladne?
dzieki ale Twoje jakie jasniutkie i widac ze odzyly SUPER

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
dziewczyny moje włosy po tygodniu od farbowania
bardzo fajnie tylko widac troche przesuszone troche je poregenerujesz i bedzie cacy

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
blond bunny dziekuje zaopatrzę sie w te produkty. Powiedz mi jeszcze co myslisz o oleju kokosowym-czy przyciemnia nasze jasne wlosy, czy powoduje ich zolkniecie?

Chwalisz sobie moze Wax czy nie bardzo?

A co powiesz na tak zachwalaną maske Gloria albo Lorys zdaje sie z węza? Nie uzywalam i jestem bardzo ciekawa Twojego zdania.

Dziewczyny ja przed wyjazdem na wakacje mialam naprawde ciemnawe te wlosy po tym balejażu ktory okazał sie klapą były szaro zielone. I zobaczcie jak pojasnialy od słonca i morza. Zero suszenia na wakacjach, zero stylizacji tylko szampon i maska i wlosy w lepszym stanie niż przed wyjazdem.

Buziaki
ja uzywam glorii i moim zdaniem regeneruje. Z tym, ze nie ma takiego efektu jak po lorealach, po pierwszym uzyciu zludzenie pieknych i zdrowych wlosow, tu na efekty trzeba poczekac bo nie ma silikonow, u mnie za pierwszym razem byl to tydzien-poltora, poza tym trzeba sie oswoic z zapachem cos jak szyszki w lesie ale warto bo naprawde "leczy" wlosy, poza tym przedluza ich swiezosc i kosztuje grosze

Dziewczynki tak btw bylam wczoraj na weselu w Czestochowie i co sie okazalo jedyna blondynka czyzby teraz krolowal braz z czernia?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora