Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-22, 16:22   #418
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Boże ,chciałabym tak sie czuć,marze o tym byłabym najszcześliwszą kobietą na ziemi nawet zareczyny nie pobiłyby tego uczucia szcześciapoważnie

Ale na spotkanie jutro nie ma szans bo umówiliśmy sie na telefon tylko

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

ja właśnie też jestem w gorącej wodzie kąpana :/ dobrze to tak zrobie jak poradziłaś,w razie czego zadzwonie do niego o 20

Maleńka może nad jezioro jedźcie? tak ciepło jest
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
dętki nie trzeba od razu nowej kupować (chociaż nie jest to duży koszt), ale warto mieć łatki
Kosztują kilka zł, a ratują i w trasie i "w domu"
W kilka minut skleisz sobie dętkę porządnie i możesz dalej śmigać

Poza tym, to może basen? Wyjście na drinka/piwo? Kino? Film w domowych pieleszach? Rolki ?
Ścianka wspinaczkowa ?
(ostatnio za mną chodzi)
Wróciliśmy Jednak poszliśmy na długi spacer, po mieście, po sklepach, później spotkaliśmy koleżankę, która nas zaprosiła na kawę i ciastko Później małe zakupy do jedzenia, teraz Tż robi zupkę ogórkową, a ja Wizażu
Zaraz do kościoła, a później, jak mówisz Ins, będzie film z winkiem, poza tym Ł. wisi mi malowanie paznokci u stóp

Ilsa, zazdroszczę zakupów, ja widziałam cudną koszulę, torebkę i małą czarną Ale na nic nie mogłam sobie pozwolić

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora