Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-22, 22:37   #1984
aanek
Rozeznanie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
aneek - i akurat wiek 24, przyszedł ci na mysl, ciekawe
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
jasne
tak,tak.. tylko teoretycznie pytałam

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
o Jezu, yes, to dobrze, że to nic poważnego i że nic sobie nie zrobiłaś, to najważniejsze .
super, że masz tak opiekuńczego TŻ, widać, że się przeraził, kocha Cię
ja na swojej zaliczyłam lekkiego zgona

w ogóle mówiłam Wam, że mam psychofana? mój kuzyn chodzi grać w piłkę z kolegami i jest tam taki 15latek . spytał się Go czy mnie zna, on powiedział, że jestem jego kuzynką i on ciągle mówi jaka to ja jestem super. no normalnie fan . psychofan

o tak, moja też jest podzielona na grupy. chociaż wydaję mi się, że ze wszystkimi w miarę po równo mam dobry kontakt . tylko wiadomo, że z paroma osobami jestem bliżej
hot boy
yes całe szczęście,że u Ciebie teraz wszystko dobrze

u mnie w klasie też są dwie grupy. Nie wiem wg.jakiego kryterium,ale okey. Nie należę w sumie do żadnej grupy, jestem tak pomiędzy nimi,ale to dobrze, bo ktoś musi pomoc w rozwiązywaniu konfliktów mam chyba całkiem dobry kontakt z wszystkimi, no ale wiadomo, prawie- są wyjątki.Nie wszyscy się muszą lubić.

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
a ja w sumie nie za często chodzę na imprezy do klubów, więc mi się to nie nudzi na razie. częściej wybywam na domówki
na domówkach więcej zostanie między nami, bo się nie wiele pamięta [%]

noir spodnie są świetne. Pasują pewnie do każdych butów, i pewnie tak jak dziewczyny mówiły, jakaś luźna koszulka
aanek jest offline Zgłoś do moderatora