2010-08-22, 22:37
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Cytat:
Napisane przez eMCe
aneek - i akurat wiek 24, przyszedł ci na mysl, ciekawe
|
Cytat:
Napisane przez noir_angele
|
tak,tak.. tylko teoretycznie pytałam 
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
o Jezu, yes, to dobrze, że to nic poważnego i że nic sobie nie zrobiłaś, to najważniejsze  .
super, że masz tak opiekuńczego TŻ, widać, że się przeraził, kocha Cię  
ja na swojej zaliczyłam lekkiego zgona
w ogóle mówiłam Wam, że mam psychofana? mój kuzyn chodzi grać w piłkę z kolegami i jest tam taki 15latek . spytał się Go czy mnie zna, on powiedział, że jestem jego kuzynką i on ciągle mówi jaka to ja jestem super. no normalnie fan . psychofan
o tak, moja też jest podzielona na grupy. chociaż wydaję mi się, że ze wszystkimi w miarę po równo mam dobry kontakt  . tylko wiadomo, że z paroma osobami jestem bliżej 
|
hot boy 
yes całe szczęście,że u Ciebie teraz wszystko dobrze 
u mnie w klasie też są dwie grupy. Nie wiem wg.jakiego kryterium,ale okey. Nie należę w sumie do żadnej grupy, jestem tak pomiędzy nimi,ale to dobrze, bo ktoś musi pomoc w rozwiązywaniu konfliktów mam chyba całkiem dobry kontakt z wszystkimi, no ale wiadomo, prawie- są wyjątki.Nie wszyscy się muszą lubić.
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
a ja w sumie nie za często chodzę na imprezy do klubów, więc mi się to nie nudzi na razie. częściej wybywam na domówki 
|
na domówkach więcej zostanie między nami, bo się nie wiele pamięta [%] 
noir spodnie są świetne. Pasują pewnie do każdych butów, i pewnie tak jak dziewczyny mówiły, jakaś luźna koszulka
|
|
|