Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-22, 23:13   #2009
maalinkaa8
Rozeznanie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
malinko, ależ masz nogi i cycki
nienawidzę Cię

jeee, nie jestem sama! też tak mam

ej, mam pytanie: lubicie jeździć daleko same komunikacją miejską? bo ja tak jakoś mnie to relaksuje
oczywiście, jeśli macie potrzebę gdzieś się dostać, a nie dla zabawy, nie?
dziękówa
No ja lubię czasem... zależy od poziomu czystości autobusu (bo wolę autobusem niż tramwajem) ale lubię

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
nie wiem jeszcze ta 'przyjaciolka' mnie wkurza.. jak z nim wczoraj bylam to specjalnie zaczepilam mojego kolege, ktory podoba sie mojej 'przyjaciolce' i wzielam od niego nr, zaprosilam go na 18 DLA NIEJ.. ja z nia gadam, zeby pisala do jej brata, zeby jakos z nimi wyjsc, a ona do mnie, ze nie ma ochoty i zebym sama sprobowala sie z nim spotkac..;] dzieeeeeki ;]

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Malinka aleś Ty ładnaa .. To Twoj naturalny kolor wlosow?
a niech się odpierniczy ta 'przyjaciółka' w końcu bo to już nudne jest... Stale się wpie**ala albo coś psuje...

Dzięki Naturalny a co jak farbowane wyglądają? jak tak to fajnie chociaż wg mnie to nie ma rewelacji ale stwierdziłam, że zacznę farbować dopiero kiedy już mnie będzie zżerać chęć zmiany koloru Na razie się trzymam

Wiem, że jak każda kobieta, mam więcej siły niż na to wygląda.
maalinkaa8 jest offline Zgłoś do moderatora