Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-22, 23:15   #4406
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Ale się stęskniłam za Wami
Mam pierwsze zdjęcia Oczywiście to nic specjalnego, ale tyle żebyście widziały jak wyglądałam mniej więcej to wystarczy
Jak będę miała porządne zdjęcia od fotografki to się Wam pochwalę

Nie dam rady Was nadrobić Gratuluję wszystkim zużyć i baty za niepotrzebne zakupy Gratuluję sukcesów i wspieram w trudnościach wszystkie, które je mają (Mam nadzieję, że sukcesów u Was zdecydowanie więcej).

W przyszłym tygodniu będziemy już mieszkać z TŻtem w naszym własnym mieszkanku Już nie mogę się doczekać!

Co do tematu wątku to trochę pozużywałam Poleciały: micel Ziai jaśminowy, szampon Farmony 310 ml, dezodorant bambusowy z YR, odżywka do rzęs My Secret, żel pod prysznic Luksja, a dziś jeszcze masło sopockie Ziai. Oddałam też koleżance nieużywane dwie kredki do powiek, dwie do ust, dwa róże, dwa pędzelki do oczu (wszystko podwójnie ) i balsam do ust aloesowy Bielendy (już nie mogłam się z nim dłużej męczyć).
Przybyły mi dwie rzeczy: pianka Yung z Rossmana (za 2 złote z CND ) - nie mam już nic w zapasie i dwufazowy płyn Bielendy Awokado - bardzo potrzebny, bo po skończonym micelu Ziai nie miałam nic do zmywania oczu, już go używam. Wydałam w sierpniu łącznie 30 zł i jestem z siebie dumna a zużyć mam 40 szt. - oczywiście zdecydowana większość to rzeczy oddane koleżance.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora