Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 00:08   #183
eyo
Zakorzenienie

Dot.: Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy cz.2

ja się może "pochwalę" jak to u mnie wyglądało - już po pewnym czasie

odstawiłam Yaz 1 czerwca
od tamtej pory miałam : krwawienie z odstawienia w terminie, pierwszy okres 40 dni później, a dzisiaj, 43 dni później 2 okres (nie panikowałam tymi przerwami bo to cóż, zdarza się po odstawieniu więc nie szaleję - uznałam, że jak nie będzie okresu przez 60 dni to idę do lekarza no ale narazie daleko mi do tego - normalne cykle miałam 32-33dniowe więc bez szaleńst jest póki co)

krwawienia - intensywniejsze, bolśniejsze.. na szczeście i tak lepsze niż mialam przed pigułkami
cera - generalnie nie ma tragedii ale ok. 30 dnia cyklu nieco wywala mi na twarzy ;/

waga... na szczęscie 8kg poszedł w dół (przez wagę ciągle rosonąca, kompulsywne jedzenie, dziwne humory, bolsne nogi etc odstawiłam - wszystko na plus)

ogólnie - jestem zadowolona i póki co pewna, że do tabletek nie będe chciała nigdy wracać - zaczynałam od novynnette, zmieniłam na yaz bo była tragedia, potem nieco lepiej ale bez komfortu dalej... lepiej mi bez

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora