2010-08-23, 08:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Dzien dobly 
Cytat:
Napisane przez aa2
Emigra a długo bedziesz na tym slasku??/ moze uda sie na jakąs kawkę ugadać?
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------
hej gdzieście się dziś pochowały?
|
Lecimy w piatek wieczorem i w poniedzialek z rana wracamy... w sobote szybko zakupki, potem do babci w odwiedziny - jest w domu starcow ... do chrzesniaczki na urodziny i na grilla do wujka meza. W niedziele moja tesciowa dojezdza i wiem tylko tyle ze powtorka z wesela ale co i jak to nie mam pojecia bede musiala kiedys na tydzien przyjechac zeby znalezc czas i zorganizowac spotkanie ze slazaczkami 
Cytat:
Napisane przez Riana
|
Ta pierwsza ma negatywna opinie jak szukalam kiecki do slubu to zastanawialam sie nad nia, ale jak gdzies poczytalam to jeden szajs i ledwo nitki sie trzymaja ...
Cytat:
Napisane przez LadyMK
o tej o tej :P
"Dół uszyty z a`la muślinu," ee co to?
|
Muslin kochana to taki lejacy sie material(podobny do tiulu tylko ciut sztywniejszy w strukturze, grubszy), ja mialam z tego kiecke do slubu ladnie wyglada i fajnie uklada sie na ciele.
Mozesz pojsc sobie do jakiegos sklepu i pomacac kiecki z muslinu
Mi dol nie przeszedl ale obudzilam sie jakas gotowa do walki o siebie (dol spowodowany oczywiscie waga, a raczej tym ze zamiast leciec w dol choc troche to ta idzie uparcie w gore ) i zaraz biore sie za jakies cwiczenia, bo oszaleje. Szkoda ze tak leje od samego rana, bo moze bym gdzies pochodzila, a tak to mi sie nie chce ....
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
|
|
|