2010-08-23, 08:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabrzenskie Panny Mlode - Witajcie.
Cytat:
Napisane przez Kasiek1987
Dziewczyny, możecie polecić jakiś salon z sukniami w Zabrzu, który miałby w miarę przystępne ceny?
I czy zawsze zdjęcia w sukni można robić dopiero po podpisaniu umowy?
Wczoraj byłam na rozeznaniu w Annie w Gliwicach, i pani nie pozwoliła robić zdjęć, co akurat przy sukniach z nowej kolekcji rozumiem.
Zachwyciłam się jedną suknią, jednak 3180zł trochę mnie odstrasza 
|
Ja polecam Sophie bardzo fajna babeczka a sukienki w granicach 2 500zł modele salonowe taniej.
Zdjęć raczej nigdzie nie pozwalają robić 
Cytat:
Napisane przez lokata83
W Zabrzu nie ma za wielkiego wyboru jesli chodzi o salony sukien ślubnych...ja własnie robiłam rekonensans w Zabrzu i napewno odradzam Classe...zero zainteresowania klientem, ledwo co udało mi sie coś przymierzyć, a dziewczyna która mnie obsługiwała nie wiedziała z jakiego materiału jest sukienka;/ ogólnie jest tam drooogo, za wszystko osobno sie płaci np za halkę. Bardzo podobało mi sie w Medei koło urzedu stanu cywilnego, świetna dziewczyna tam pracuje, przymierzyłam chyba z 8 sukienek, mimo że dopiero sie rozglądam bez podejmowania decyzji. No i ceny mają suuuper, już od 1000zł można bardzo gustowną sukienke kupić. Byłam też w Sophie na karola miarki, fakt nie jest najtaniej ale warunki fajne bo sukienke z salonu mozna kupić nawet 800zł taniej(ceny wyjsciowe ponad 2000zł),w tym ma sie już wliczone dopasowanie sukienki do figury, kusząca jest też forma zapłaty, można płacić na raty, bez oprocentowania oczywiście  . Także opłaca sie poczekać na nowa kolekcję i może zdecydowac sie na kiecke z salonu. Fajne ceny mają też w Bellisimie na Wolności w okolicach Restauracji Pod KAsztanami. Ceny dosyc rozsądne ale fajna sparwa bo welon,, rekawiczki i podwiązka gratis, no i jak w listopadzie zdecydujesz sie na uszycie sukienki u nich, dasz zaliczkę i podpiszesz umowę masz 10% taniej. Wybieram sie jeszcze do malutkiego salonu w Rokitnicy na Jordana, jak będe po to napiszę. A moge prosić o informacje gdzie sa salony w Gliwicach??i np w Bytomiu??
|
Classsa - porażka babka nas totalnie olała, nic nie chciała pokazać i w ogóle w sumie kazał nam przyjść "jak będzie nowa kolekcja" w pozostałych nie byłam w bo w Sophi chyba znalazłam właściwą - na manekinie taka sobie a na mnie
|
|
|