Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabrzeńskie Panny Mlode - Witajcie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 08:24   #266
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Zabrzenskie Panny Mlode - Witajcie.

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie polecić jakiś salon z sukniami w Zabrzu, który miałby w miarę przystępne ceny?

I czy zawsze zdjęcia w sukni można robić dopiero po podpisaniu umowy?
Wczoraj byłam na rozeznaniu w Annie w Gliwicach, i pani nie pozwoliła robić zdjęć, co akurat przy sukniach z nowej kolekcji rozumiem.
Zachwyciłam się jedną suknią, jednak 3180zł trochę mnie odstrasza
Ja polecam Sophie bardzo fajna babeczka a sukienki w granicach 2 500zł modele salonowe taniej.
Zdjęć raczej nigdzie nie pozwalają robić
Cytat:
Napisane przez lokata83 Pokaż wiadomość
W Zabrzu nie ma za wielkiego wyboru jesli chodzi o salony sukien ślubnych...ja własnie robiłam rekonensans w Zabrzu i napewno odradzam Classe...zero zainteresowania klientem, ledwo co udało mi sie coś przymierzyć, a dziewczyna która mnie obsługiwała nie wiedziała z jakiego materiału jest sukienka;/ ogólnie jest tam drooogo, za wszystko osobno sie płaci np za halkę. Bardzo podobało mi sie w Medei koło urzedu stanu cywilnego, świetna dziewczyna tam pracuje, przymierzyłam chyba z 8 sukienek, mimo że dopiero sie rozglądam bez podejmowania decyzji. No i ceny mają suuuper, już od 1000zł można bardzo gustowną sukienke kupić. Byłam też w Sophie na karola miarki, fakt nie jest najtaniej ale warunki fajne bo sukienke z salonu mozna kupić nawet 800zł taniej(ceny wyjsciowe ponad 2000zł),w tym ma sie już wliczone dopasowanie sukienki do figury, kusząca jest też forma zapłaty, można płacić na raty, bez oprocentowania oczywiście. Także opłaca sie poczekać na nowa kolekcję i może zdecydowac sie na kiecke z salonu. Fajne ceny mają też w Bellisimie na Wolności w okolicach Restauracji Pod KAsztanami. Ceny dosyc rozsądne ale fajna sparwa bo welon,, rekawiczki i podwiązka gratis, no i jak w listopadzie zdecydujesz sie na uszycie sukienki u nich, dasz zaliczkę i podpiszesz umowę masz 10% taniej. Wybieram sie jeszcze do malutkiego salonu w Rokitnicy na Jordana, jak będe po to napiszę. A moge prosić o informacje gdzie sa salony w Gliwicach??i np w Bytomiu??
Classsa - porażka babka nas totalnie olała, nic nie chciała pokazać i w ogóle w sumie kazał nam przyjść "jak będzie nowa kolekcja" w pozostałych nie byłam w bo w Sophi chyba znalazłam właściwą - na manekinie taka sobie a na mnie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując