2010-08-23, 09:29
|
|
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
|
Aż mi się głupio zrobiło, bo napisałaś to tak, jakby cały świat miał go znać 
światobrazu.pl --> 
Cytat:
Napisane przez Mjucaczek
nie chcę win7, mam vistę, którą naprawdę lubię, laptop ma rok, jest wystarczająco bajerancki (brak mu tylko klawiatury podświetlanej, ale na coś takiego to moja siostra wydaje 1000$ z sony, ja wolę nocne lampki i też żyję 
|
Miałam podobne objawy miesiąc temu, ale na stacjonarnym. Niewiele pomogę, u mnie zawiniły 2 rzeczy: problemy z prądem w gniazdku i poluzowanie karty dźwiękowej. Również nie rzucało bluescreenami, tylko komp się resetował nagle, zwykle zaraz po włączeniu. Miałam tę przewagę, że mogłam go rozkręcić, z laptopem gorzej :/ Dzieje się tak na baterii czy zasilaczu?
Cytat:
Napisane przez Lenkapuma
Ja też lubiłam vistę. I chodziła mi bezproblemowo (nic nie musiałam naprawiać, ani reinstalować) ponad 3 lata. Miałam tylko jedno ALE - z miesiąca na miesiąc ubywało mi miejsca na dysku C. Tak po prostu. Bez instalowania z mojej strony programów itp, które tłumaczyłyby zżeranie pojemności. Pewnie wina ustawień jakichś, backupów.
Tak czy inaczej, teraz mam Siódemkę i bardzo szybko chodzi (a poinstalowałam już wszystko co wcześniej miałam  ). Szybko się uruchamia, wyłącza, usypia, hibernuje. FF błyskawicznie ładuje i w ogóle lekko chodzi 
|
Ile kosztowała Cię Siódemka? Mnie też to w Viście denerwuje - Eks świetnie mi ją skonfigurował, więc działa szybko, ale choć na laptopie korzystam tylko z internetu, znika mi miejsce w zastraszającym tempie.
Cytat:
Napisane przez wilczyca
Malla, co się stało?  będziesz jutro? 
|
Będę jutro, znaczy się dziś Nawet spódniczkę ubrałam Będę już ok.17:30, bo nie opłaca mi się do domu wracać.
Chyba zniszczyłam Komuś romantyczne wyobrażenie o mnie Co poradzę na to, że rozbieżność między słowem pisanym a mówionym po pewnym czasie jest denerwująca?
Cytat:
Napisane przez Axaxax
Zamówienie będę składać w środę, więc wszystkie zainteresowane proszę o PW najpóźniej do wtorku do 20.00.
Wczoraj doszłam do wniosku, że mam MEGA suche włosy, polećcie mi coś NA PRAWDĘ skutecznego 
|
Jeszcze mój kolega się dorzuci do zamówienia.
Na mega suche włosy polecam olej kokosowy, a zwłaszcza Vatikę. Zamawiamy?
Czas edycji: 2010-08-23 o 09:34
|
|
|