spróbuję ja....
to tak....:
Polly zamkła sprawę okien i zajęła się planowaniem salonu , z powodu braku inspirujących i twórczych porad reszty barowiczów ,porzuciła na jakiś czas owe planowanie i spłynęła-siedząc w kajaku (nie na styropianie)
Maja nadal ma spsuty net i nadal poszukuje w miarę pożytecznego i mhrocznego metalmięsa.
Madziczka wyszukuję muzę niekoniecznie wysokich lotów na imprezę,cały weekend się alkoholizowała a na następny ma zaplanowane bzykanie albo bzyczenie-zależy czemu okoliczności będą bardziej sprzyjać
Red dźwiga Redziątko ,czeka na wymowniejsze obiawy i dokształca się w materii bycia ciężarną,poza tym nie chce zamiatać bo woli spać,I ma dość upałów.
Justyna malowała jajo w zupie/barszczu/jakiejś cieczy a potem znikła aby odświeżyć umysł-ponoć widziano ją na dole i na chrzcinach.
Gryx się smucił,topił smutki w butelce wódki(albo czegoś innego) potem go skosiło,aaa nie to on kosił ale nawdychał sie trawki i odpadł na chwilę z baru.Poza tym polerował kafla.ogólnie narobił się chłopak.
Florens miała wizytę teścia i koparki,przez co cztery razy przekopała kosz na bieliznę,poza tym szykuje się na przyjazd Łinterii wraz z przychówkiem i szuka lokalu w którym mogłaby przechować auto na czas pobytu dziecięcia wyżej wymienionej.poza tym skubała kaczora choć tutaj mówi się że to kaczka była.I ma nowe okna.ładne.
Winter jedzie do Florens.I aktualnie ustala się menu na okoliczność tej wizyty -stąd skubany kaczor/kaczka/krzyżówka I tu się wyjaśnia zagadka chowania auta przez Florens.Winterowe dziecię wypucowało autka perfumami.
Dzika Truskawa ma stresujący czas a my ścierpnięte kciuki,szuka swojego miejsca co na naszym zadupiu jest nie lada wyzwaniem,w środę zdaje egzamin i będzie kierowcą.Poza tym zanosi się na poważne zobowiązanie bo pojawił się pierścionek,sytuacja nie jest jednak całkiem klarowna gdyż ów okazał się za duży a jak wiadomo zmniejszanie może potrwać-takie czasy. Pojawiły się też plotki że ma dorosnąć do rozmiaru.
rachell ubiega się o adopcję przez Florens ,reklamując się przy tym tak wyraziście niczym reklama Triumpha na Jana Pawła.
Miciel jest dziewczyną i to jaką

ma włochaty cyc i mega wyobraźnię.Poza tym mimo pobytu na wypoczynie nadal jest blada.I dobrze.
Vesenka nadal sie odchudza
Eenax wkurza olewactwo nieodpowiedzialnych ludzi.
Kamena była chyba w Lublinie na jakimś festiwalu a ja nic o tym nie wiedziałam
Betty83 wyprawiła dzieci na wakacje i ma dużo czasu dla siebie,nastroju jednak nie ma póki co
Sabbath szykuje sie na Eurocon i jest cała w stresie
hecate rozstała się ze swoim chłopakiem
pewnie coś przeoczyłam to ktoś mnie poprawi or uzupełni
aaa
Edyty nie było,nie udzielała się