Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 11:12   #1808
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

chcialam cyknac fotki i aparat siadl wiec czekm az bateria sie naladuje, moja panna poszla spac

zapomnialam napisac ze mala chyba cos uczulilo bo wstala z jakimis czerwonymi kropkami, wieczorem nie miala tego, napewno nic ja nie ukasilo wiec nie wiem co to.....ma na nozkach pare, na raczkach i buzce
i zrobila wodnista kupke.........

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość

Wpadłam do Was po długiej nieobecności
Urlop minął baardzo szybko, było super. Mała oszalała na punkcie morza piasku Była bardzo grzeczniutka na plaży potrafiła spać po 2,5h a mamusia w tym czasie się smażyła Wieczorami chodziliśmy na długie spacery, mała spała smacznie w wózku, później przenosiłam ją do łóżeczka dostawała flachę i spała do samego rana Mieliśmy mały wypadek małą ukąsiła osa. Wystraszyłam się jak nie wiem. Na całe szczęście mała nie jest uczulona. Wystarczyła maść na ukąszenia,cebula i rano nie było śladu po ugryzieniu .Jednak tydzień nad morzem to stanowczo za krótko.
A w sobotę skończyliśmy ROCZEK Był grill (pogoda dopisała) Niestety na początku mała widząc tyle twarzy się rozpłakała nie chciała zdmuchnąć świeczuszki. Później jej przeszło i szalała jak nie wiem. Dostała mnustwo prezentów piękną foto książkę od chrzestnych wózek z lala, konika bujanego, ubranka i kasiutkę. Jak wróce do domu to wrzucę parę zdjęć z wakacji i roczku.
Spadam teraz do pracy miłego dnia kobietki
widac wakacje udane i imprezka tez
czekamy na fotki malej damy

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2010-08-23 o 11:14
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora