Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 10:17   #2352
żabka19
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a czemu nie spróbujecie usunąć plesniawek tym moczem?? Trochę to ohydne, ale podobno bardzo skuteczne... Po prostu trzeba zawinąć dziecko w pieluchę tetrową i jak nasika wytrzeć mu tym buźkę... Ja bym na pewno spróbowała.
Ja rowniez o tym slyszalam. I podobno skuteczne. Dziewczyny z No probowaly bo tutaj Aftinu nie ma.

Ja tak was podczytuje ,ale jakos nie mam czasu odpisywac (moje dziecko spi tylko 3 godz. dziennie+ 1-2 godz. na spacerze) . Ogolnie u nas wszystko dobrze. W piatek wybieramy sie do lekarza i na szczepienie.

Powiedzcie mi jak wyglada USG bioderek? Nie mowilam wam.. tutaj USG nie robia ,a bioderka sprawdzaja jak dziecko ma 3 miesiace. Dlatego na ostatniej wizycie nasciemnialam jak to bylam mala i mialam problem z biodrami najgorzej bylo jak zaczela sie dopytywac o szczegoly mojej "dolegliwosci" .. Ale pomoglo, skierowanie na badanie mamy dostac w tym tyg.

I moze ktos mi doradzi.. jak radzic sobie z dzieckiem ,ktore non stop chcialoby ssac cycka? Moj synek nie je 15-20 minut ,ale minimum godzine (nie raz 2). Jak go odstawiam to zaraz ryk. Dlatego albo na sile mu zabieram albo zasypia przy piersi. W nocy jeszcze moge to przezyc ,ale w dzien jest masakra.

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-08-23 o 10:18
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora