Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 11:58   #3490
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
nadrobilam i lece po te zimniory
do pozniej
buziaczki slodkie
no przecie pisałam ze jednak mnie sie dostało wstręciucho bijąca oooo nie czyta się uważnie widzę nie czyyyyta

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość

a mogę spytać gdzie pracuijesz? jako kto?
współczuje szczerze...

powiem ci tak, po kazdej diecie przytyjesz +6, nawet bez diety przytyjesz +6 albo i +26 jesli zaczniesz znowu wpierdzielac bez opamietania jak swinka! co za idiotyczne teksty z tym, ze po dukanie jest jojo? wiadomo, po wszystkim bedzie jojo jak wroci sie do starych nawyków ale chyba nie po to sie odchudzamy zeby zaczac znowu jesc jak swinki... irytują mnie tacy ludzier jak Twoj znajomy... to co? lepiej byc grubym/otyłym niz przejsc na diete? bo jak zaczne żrec to znow przytyję? ehhh... żal....
nie dawaj sie takim glupim tekstom i trwaj siostro!
az sie wkurzyłam....

kochana lucio ale chudnie sie nie przez sikanie o ile dobrze znam biologię i te inne buahahaha

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

do ksiązki ale to już! od PW zaczynamy, bo jakbys zaczeła od PP to przedluzylabys sobie uderzeniowke poprostu i bys nam zeszla z tego swiata
hahaha wiem wiem ale pisąłam że mam wrażenie ę głównie wody nabvrałam bo opuchnięta jezdem a jak sikam to znaczy ze ona ucieka ta woda ze mnie a ileż mogłam przytyć po kawałeczku ciasta i tortu i łyżce wazowej rosołu nie popadajmy w paranoję siostry będzie git majonez wysikam wode bede lżejsza a chudnąć będę od za tydzień bo pewnie na wadze 63 przez grzeszki z tydzień postoję w kolejce do szczupłości hahahaha

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora