Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 15:36   #3457
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Martoolka witaj dziękujemy za fajną, obszerną relację i czekamy na dalszy ciąg... A babie z kwiaciarni chyba bym nie zapłaciła, skoro zrobiła coś czego miało nie być ( żółte kwiaty ) w sumie ja tez na swoją kwiaciarnię byłam wściekła bo pomimo tego że piwonie do bukiety i mieczyki do dekoracji na samochód kupowalismy sami to i tak dużo zapłaciliśmy za kwiaty, np ja za bukiet świadkowej z 9 róż i przyozdobieniem zapłaciłam 65zł a za swój ( czyli ułożenie kwiatów, trawa, materiał i perełki 40zł, no ale fakt słowo "ślubny" podnosi cenę x 2

acelinka trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Martulka118 Pokaż wiadomość
Hej hej
Dawno mnie nie było ale to dlatego ze od jakiegos czasu mamy remont w domu ale na szczescie juz zblizamy sie do koncado tego jeszcze za tydzien mój synus idzie do przedszkola i jestem tym przerażona ale mam nadzieje ze jakos damy rade

Dziewczyny mam pytanie czy Wy cos płaciłyście za zapowiedzi??do gdzies czytałam ze zdarza sie ze nawet 100zł ksądz zawoła:confused : spotkalyscie sie z opłata za zapowiedzi??

Wszystkim świeżym żonką Wszystkiego naj naj naj
ja płaciłam 100zł, TŻ u siebie 50zł, ale prawda że u nas za prawie każdy dokument było 50zł więc trochę tego było

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, tak z tym protokołem dziwnie napisałam Sami daliśmy coś, ale nie trzeba było i nic się ksiądz nie upominał

A dzisiaj mam kartkówkę z angielskiego, na którą nic nie umiem... Znowu będzie improwizacja pełną parą
dasz radę

a ja czekam na TŻ i pana od mebli... udało mi się wcześniej wyjść z pracy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora